Astro Cat

Astro Cat është këtu për të marrë ju në një tjetër nivel ende të fun, eksitim dhe për të ju jap edhe më tej një adrenalin rush. Yes, këtë slot lojë e zhvilluar rishtazi jo vetëm përfshin karakteristika tërheqëse dhe shpërblimet, por shumë më tepër se kaq. Astro Cat gives you 1296 mundësi të ndryshme për të luajtur dhe të fitojë.

About the Game:

Astro Cat është një lojë e mahnitshme slot që është projektuar nga zhvilluara rishtazi Rrufeja Box Lojra. Në mënyrë për të vendosur një pikë referimi për veten, kjo markë është lënë asnjë gur pa luajtur për të hartuar lojra që janë të pajisur me çdo gjë që mund të cilësohet si një "përsosur lojë në internet slot '.

About the Game:

Astro Catis një lojë të mrekullueshme slot që përbëhet nga çdo gjë që çdo lojtar do të shikoni për. Kjo e çarë përbëhet nga pese rrotullat si edhe 1296 paylines të ndryshme që janë të mirë-rregulluar në tre rreshta të ndryshme. Arsyeja kaq shumë paylines në këtë slot është mbështjell gjigant tretë dhënë nga krijuesit e të cilave është Reelfecta: 4×4 rrjetit në qendër. Nuk janë ujërat e qetë të parashikuara në sfond që e bën konfigurimin e përgjithshëm të duken shumë mbresëlënëse. Ky slot parashikon pesë simbole të ndryshme që janë të lidhura theme. Këto simbole përfshijnë një bretkocë, një dragua i stilizuar, një pemë Bonsai, një palë Teri, si dhe një palë e tifozëve. Simbolet e ulëta me vlerë në këtë vend i caktuar përfaqësohen nga personazhet e 9, 10, A, J, K dhe Q përkatësisht. Të egra është e përfaqësuar nga Cat ManekiNekoAstro që shfaqet vetëm në rrotullat 3 and 4. Ata të zëvendësojë të gjitha simbolet e tjera, por për të shpërndaj. Shpërndaj është e përfaqësuar nga një palë e fishekzjarre.

Astro Cat përfshin bonus të mbështjell Reelfecta. Kjo mbështjell është mbështjell 3 dhe kjo ju lejon të formojnë një kombinim fitues me ndonjë nga simbolet që do të përdoren vetëm për një herë. Slot gjithashtu përfshin mundësinë e rrotullime falas që mund të shkaktuar nga rruga e uljes së paku 5 nga simbolet firework shpërndaj kudo në rrotullat. Lojtar tani merr një maksimum 12 rrotullime falas së bashku me malet e egra të mbyllura. Në secilën prej rrotullim të bërë nga ju, një reelfecta tenton të bëhet një simbol të egra ose një ikonë e helmit. Çdo egra pastaj flokët në vend për një kohëzgjatje të caktuar të vishet. Howeber, helm sjell raundin e deri në fund. Kjo slot gjithashtu përfshin një tipar të rrezikoj.

Verdict:

Astro Cat është një slot e mahnitshme për të luajtur dhe të gëzojnë. Çdo gjë e përfshirë në këtë lojë slot është krejtësisht mbresëlënëse. The whopping jackpot of 500x is certainly a treat for all the players who have been dreaming of wining big.