Live Blackjack Standard High Roller

 

Online lojrave kazino ka ndikuar komunitetin lojrave në mënyra më shumë se një. Me lojrave online kazino, lojtarë nga kudo në botë mund të gëzojnë eksitim e çdo lojë e zgjedhjes së tyre. However, me lojrave online, përvojën e lojrave është e ndarë me vetëm gamer dhe ekranit të kompjuterit. Kjo krijon një lloj të vetmisë në fushën e lojrave online. Kjo është një gjë e së kaluarës, kur është fjala për të lojës së Blackjack. Me Blackjack Standard të Lartë rul, lojtarët tani kanë mundësinë për të shijuar në tryezë kazino të drejtë nga komoditetin e shtëpisë së tyre.

Play Now
 

Rreth Zhvilluesit e Jetojnë Blackjack Standard rul Lartë.

Zhvilluesi i kësaj loje është askush tjetër përveç NetEnt. NetEnt është një zhvillues lojë kazino që është i bazuar në Suedi dhe Maltë. Kjo zhvilluesi ka qenë rreth e rrotull që nga viti 1996 dhe ka lënë trashëgim një shumë e lojrave të awesome për komunitetin online. Games nga NetEnt janë në tri kategori: NetEnt casino gaming, touch NetEnt dhe NetEnt Kazino. Kjo lojë në shqyrtim të përshtatshme bie nën seksionin e fundit.

About the Game

Kjo është një simulim shumë i mirë i veprimit që ju normalisht do të marrë nga një tabelë të jetojnë Blackjack. Me këtë lojë, ju mund të shihni të jetojnë tregtari. Ju gjithashtu mund të bashkëveprojnë me lojtarë të tjerë në tryezë përmes chat funksion. Nëse ju jeni një person që nuk dëshiron ndonjë zbavitje, ju lehtë fikni chat funksion dhe të gëzojnë lojë tuaj në paqe.

In Live Blackjack Standard High Roller, ka vetëm shtatë vende për çdo lojtar. Një lojtar nuk mund të mbajnë më shumë se një vend në një kohë. Ju duhet të bëni të paktën një bast në tre raunde. Nëse ju nuk e bëni këtë, ju do të merrni një paralajmërim. After this, në qoftë se ju ende nuk bast, ju do të merren off lojë slot dhe të zëvendësohet me një tjetër lojtar.

Ka një minimum dhe shuma maksimale bast për çdo tryezë. Në qoftë se ju vendosni një bast nën minimumin, tregtari do të refuzojë bast tuaj. Nëse bast është mbi maksimumin, interface do të rivendosur atë deri në shumën maksimale të bast.

Summary

Kjo është një nga lojërat shumë interesante që të përkryer rikrijon një mjedis të jetojnë kazino.

Play Now