European Roulette Gold

Ngjashëm me ruletë amerikane në të gjitha aspektet, përveç për mungesën e numrit të '00', European Roulette Gold është një tjetër një nga Microgaming kazino lojra klasike. Featuring cilësi të jashtëzakonshme në aspektin e grafikë, shëndoshë dhe dizajn, seri Gold ka catapulted Microgaming të ligat kryesore.

Playing European Roulette Gold

Timon njohur ruletë dhe tavolinë me 3 e saj×12 grid shfaqur numrat nga 1 to 36 janë parë. Kënga '0' është e vendosur të drejtë në krye të kësaj rrjetit. Ju mund të bëni si brenda dhe jashtë baste nëse jeni tokat numër me fat në të djathtë slot e qerthull.

Opsionet shtesë basteve në dispozicion për lojtarët janë basti Neighbour dhe bast Call. Ju mund të zgjidhni një numër dhe të bëjë një bast të drejtë në atë së bashku me numrat e saj të ngjitur deri në një total prej 9 numbers (four on either side). bast Call vendos një bast mbi një pjesë të timon ruletë.

Inside bets are made on a single number or any of the six possible combinations as below

• Bet -Bet Drejt në një numër të, 35:1 payout
• Split Bet- Bet on adjacent numbers, 17:1 payout
• Bet Rruga – Bet on 3 numbers in a row, 11:1 payout
• Corner Bet - Bast mbi një bllok të 4 numbers, 8:1 payout
• Pesë Numri Bet - Bast 5 numbers (0, 00, 1, 2, 3), 6:1 payout
• Bet Line – Bet on 6 numbers of 2 adjacent rows, 5:1 payout

Outside bets are made when placing your money on any of the blocks outside the grid.

• Kolona Bet - Bast 1 of the 3 columns, 2:1 payout
• Dozen Bet - Bast 12 numbers of high, low or middle block, 2:1 payout
• Edhe Bet Money - Bast 18 numbers (even, odd, black or red), 1:1 payout

projektuar të përkryer, grafika e mahnitshme, ndërfaqe të qartë prerë bëjë Evropian Roulette Gold një favorite të menjëhershme për të gjithë lojtarët kazino. Duke pasur mundësinë mënyrën ekspert lejon kontrollin më të mirë të lojës tuaj dhe të holla. Luaj këtë bukuri klasike të përjetojnë tronditje e vërtetë të basteve dhe të fituar.