Classic Blackjack Gold MH

Mundi në shtëpi në ndeshjen e vet. Jo një apo dy por me pesë shanset me serinë Classic Blackjack Gold MSH. As part of the Gold series from Microgaming, ju mund të presin të gjitha gameplay të shpejtë, animacione të shkëlqyer dhe të shëndoshë.

Loja Classic Blackjack MH ndjek të njëjtat rregulla bazë të versionit Evropian. The differentiating factor is that it’s played with 5 standard decks of 52 cards instead of 2 decks. Edhe pse ajo i jep një avantazh të veçantë shtëpi, ky lojtar ka luksin e basteve deri në 5 duart për një marrëveshje të vetme. The Dealer ka ende një dorë për të luajtur. Kjo do të thotë shanse më të mira për të fituar.
Hollë në detaje dhe art, Classic Blackjack Gold MSH ka vulën e Microgaming të gjithë atë. Lojtar është paraqitur grafika realiste, audio dhe video efektet që është aq e vërtetë sa të jetë e mundur. Fast paced mbushur me karakteristika, kjo do të ju lejojnë të përjetojnë kazino reale të ndikojë të drejtë në shtëpitë tuaja.

Duke lejuar lojtarëve kontroll të plotë mbi të lojës, ju mund të eksperimentojnë me baste të ndryshme në dispozicion monedhë. duke filluar nga 1 credit to up to 200, ju mund të bëni një bast, ri-bast ose të qartë në përputhje me rrethanat. With 5 Duart lojë në dispozicion për të provoni strategji të ndryshme me baste minimale që të ketë një shans për të fituar.

Luaj Classic Blackjack Gold MH për veprim të vërtetë dhe eksitim. Në mënyrë efektive duke luajtur pesë ndeshje në vend të një, kapur të gjitha fun dhe fiton të drejtë këtu.

Game Features

• Pagesa Blackjack: 3:2
• Sigurimi: pays 2:1
• Numri i kuvertën: 5, 52 cards each
• Card Hole: No
• Hand Multi: Yes
• Chip Credit varg bast - 1 to 200
• Tregtari qëndron në 17: Yes
• Surrender: No
• Poshtë dyfishtë: Only on a hard value of 9, 10, 11
• Split: Yes
• Re-ndarje: No
• Aces Split: Yes
• Luaj automatikisht: Yes