Roulette Club

Në lojë e Roulette Club, ju keni nevojë për të tjerr një top në një rrotë e cila ka 37 slots. Topi ndalet në cilindo prej foletë pas ndalimin e rrotës. Qëllimi kryesor i lojës tryezë është për të duhet të mendoj në të cilën slot topin do të ndalet. Duke e bërë këtë, një fitim përfitohet në rrezik tuaj. Madhësia Fitim varion nga lloji i aksioneve vendosur. Kjo është një nga mirën tregtari jetojnë lojra tavolinë në botë. GAMES LIVE kryesore MENU duhet të zgjidhen për të ndryshuar në tryezë ruletë ose zgjidhni një lojë të ndryshme jetojnë. The Dealer Button live ju lejon të luajë shumë lojëra të tjera gjatë gameplay.

Rreth Zhvilluesit e Club ruletë

Play Now

Kjo lojë është mundësuar nga NetEnt. NetEnt ka ofruar gjithmonë një ndërfaqe të zgjeruara të përdoruesit për lojtarët e saj që nga viti 1996. Suksesi i madh i kompanisë është për shkak se lojërat e zhvilluara prej saj janë me të vërtetë të veçantë dhe për më tepër të gjitha lojërat janë të arritshme kudo dhe kurdo - mobile, pakicë ose desktop - e cila ju lejon të përjetojnë praninë e një industri multi-channel.

About the Game

Ju duhet të jetë tashmë i njohur edhe me popullaritetin e lojrave tryezë në të dy tokë bazuar dhe industritë kazino online. Kur ju zgjedhin për të luajtur Roulette Club, ju do të keni një eksperiencë e vërtetë e jetës së një kazino të tokës bazuar.

Zgjidhni aksionet e duhur në një rrotullim të caktuar duke zgjedhur fushat e duhura basteve në tabelën lojë. E 'Bast Total "dritare tregon bast totale. Ju mund të përsëris aksionet e vendosura në lojë e mëparshme duke klikuar mbi butonin e përsëritur. Nëse ju zgjidhni butonin përsëritur për bast raundin e kaluar, atëherë basti do të dyfishohet. Ju mund të vendos shumë lloje të basteve në tryezë ruletë. Çdo lloj bast mbulon një gamë të veçantë të numrave e fatit dhe një fitim të veçantë është marrë nga çdo lloj të aksioneve. Bordi përmban shtyllave dhe rreshtave nga të cilat janë ato kolona 12 Linjat numëruar më të gjatë ndërsa rreshtat janë 3 Linjat numëruara shkurtër. Bastet brenda në këtë lojë tryezë janë 1st pesë llojet e kunjeve. Ju mund të vendosni baste brenda në lojëra elektronike numëruara. Bastet jashtë janë të fundit 3 llojet e basteve dhe ju mund të vendosni këto në kuti të veçantë të paraqitur më poshtë.

Play Now
Summary

Roulette Club konsiderohet si ideal tregtari jetojnë ruletë lojë paraqitur nga NetEnt. Të përsosur graphics me cilësi të lartë dhe ndërfaqe të mahnitshme përdoruesit apel audiencën.