Raging Rhino

Raging Rhino Slot është e bazuar në temën Afrikës kafshë të egra. WMS Gaming ka dalë me një lloj disi të ndryshme të çarë e cila ofron disa karakteristika unike. Gjëja e parë që do të vijë në njoftimin tuaj është se ajo ka gjashtë lëkundet në vend të standardit pesë. Beautiful tokat afrikane egra ishin projektuar në sfond e cila është mbështetur nga disa simbole të vërtetë të bukur tërhequr në një stil 3D bit. Me këtë, të gjitha këto reels mund të shfaqen në katër pozicione të ndryshme të cilat ofrojnë një numër të mënyrave për të fituar.

Play Now

Raging Rhino është gati në fushat

Raging Rhino ofron gjashtë lëkundet bashkë me katër rreshtat e simboleve dhe 4096 different ways to win. Në mënyrë që të fitojë, ju duhet të bëni kombinimet fituese specifikuar në rrotullat ngjitur. Sfondi me diell në sfond bashku me një muzikë plot me tingujt e kafshëve të vërtetë do t'ju joshur në këtë udhëtim në tokat e egra.

Loja ka një baboon, a Mongoose, një alligator dhe një rinoceront si simbole të lartë me vlerë, ndërsa ato të ulëta janë simbolet e zakonshme kartë 9, 10, J, Q, K and A.

Simboli i egër është përshkruar nga një mjedis të bukur të diellit prapa një peme afrikane dhe ajo shfaqet rastësisht në rrotullat dy, tre, katër dhe pesë. Ajo mund të zëvendësojnë për të gjitha simbolet e tjera përveç simbol bonus i cili është një diamant i madh me gaz dhe kjo do të shkaktonte tipar bonus për. Simboli Rhino paguan shumën më të lartë dhe kjo mund të shihet bërë pirg në të gjitha rrotullat.

Bonus Features

rrotullime falas është vetëm bonus ofruara në Raging Rhino. Ajo mund të jetë shkaktuar me lehtësi nga ulje grupe të ndryshme të këtyre diamante në rrotullat. Edhe pse ata duhet të jenë së paku tre në numër, në mënyrë që të shkaktojë bonus pak për ju e cila është tetë rrotullime, katër diamante, ne anen tjeter, do t'ju japë pesëmbëdhjetë rrotullime, pesë paguan njëzet vishet dhe gjashtë diamante jep pesëdhjetë rrotullime e cila është më e larta në lojë. Nëse ju do të jetë në gjendje për të formuar një kombinim fitues me një simbol të egra, ajo do të shumëzoj fiton tuaja duke 2x apo 3x.

Play Now

Mendime përfundimtare

Raging Rhino është një vend i caktuar i njohur dhe ka fituar një të arsyeshme fan-poshtë për vete që nga ditët e para. Ajo ofron të fitojë më të lartë të 12,000 të cilat shpesh tërheqin njerëzit për të dhënë atë një hit. Edhe pse disa lojtarë të gjeni atë më të rehatshme me strukturën e zakonshme linjë pagese, të tjerët ende nuk gëzojnë të ndryshim në këtë lojë slot.