Giant Gurë Kristali

Diamante janë shoku më i mirë një vajzë, ata thone, por dikush do të duan sytë e tyre dhe gems gjigante të çmuar do të jetë një bonus shtuar. Giant Gurë Kristali eshte slot game bonus që sjell këto gems çmuar në madhësinë kolosale në qendër të vëmendjes.

Play Now

Rreth zhvilluesi i Giant Gurë Kristali

Vini bast Digital është themeluar në 2011 dhe ka zhvilluar software kazino për celular, online, interaktive TV dhe kazino përmbajtje për operatorët e ndryshëm me bazë në tokë, si edhe. Lojërat e krijuara nga kompania nuk janë vetëm të pasura në përmbajtje, por janë shumë goxha të suksesshëm. This slot game bonus është zhvilluar edhe nga Bet Digital (NYX).

About the Game

This slot game bonus përmban pesë lëkundet që kanë tre rreshtave. Dhjetë paylines e kësaj slot game bonus janë të fiksuara. Dizajni i thjeshtë i lojës përmban gemstones masive ndritshëm në sfondit të një ekran i zi. Gameplay është i shoqëruar nga një ekscentrik, udhë elegant audio. Simbolet vlerën më të lartë janë të përfaqësuar nga katër gems në ngjyra të ndryshme si e kuqe, blu, green, dhe vjollcë. Simbolet vlerës më të ulët janë përshkruar nga kartat e rregullta poker 10, J, Q, K, dhe A. Kombinimi fitues është krijuar kur ju keni tre ose më shumë identike simbolet në rrotullat ngjitur.

Bonus Feature- The slot bonus game nuk mund të ketë ndonjë të egra ose të shpërndaj simbole, por ajo ka një funksion opsional bonus. Tipar bonus është shkaktuar jo nga ulje ndonjë ikonë të veçantë. Në vend të kësaj, ju mund të shkaktojnë këtë funksion në çdo kohë që ju dëshironi për të duke bërë një bast shtesë. Ikonat e ulëta vlerë janë hequr gjatë funksion dhe ju jepet masiv 3×3 gems që shfaqen vetëm në rrotullat 2, 3, and 4. Ju marrë çmime të ndryshme për shuma të ndryshme të basteve.

  • Një bast standarde coin jep asnjë shtesa
  • Dy Monedha bast shton një gur i çmuar të purpurt dhe heq 10 nga rrotullat
  • Katër Monedha bast shton gems purpurt dhe të gjelbër dhe heq 10, J nga rrotullat
  • Gjashtë Monedha bast shton purple, green, dhe gems blu dhe heq 10, J, Q nga rrotullat
  • Tetë Monedha bast shton purple, green, blu, dhe gems kuqe dhe heq 10, J, Q, K nga rrotullat
  • Dhjetë monedha bast shton purple, green, blu, red, dhe një perlë dritë blu dhe heq 10, J, Q, K, dhe A nga rrotullat.

Shtypni butonin Fortune baste pranishëm poshtë rrotullat për të rregulluar sasinë bast si per zgjedhjen tuaj.

Summary

Play Now

Giant Gurë Kristali mund të jetë një lojë e thjeshtë, por tipar fakultative e bën atë me të vërtetë interesante dhe jep mundësi për arritjen e fitore të larta.