luchadora

Pesë lëkundet dhe tridhjetë paylines slot, Luchadora është mundësuar nga Thunderkick Software. kjo slots game bonus është frymëzuar nga ngarkesa shumë të këndshëm meksikan ofruar mundje të argëtimit për lojtarët.

Luaj Tani

Rreth zhvilluesi i Luchadora

kjo slots game bonus është zhvilluar nga kompania e re, por premtues të quajtur Thunderkick në bashkëpunim me Nyx. Lojra online zhvilluar nga kjo kompani ofrojnë tema të ndryshme së bashku me gameplay krijuese.

Për lojë

kjo slots game bonus është pesë reels me katër radhë çarë që do të thotë se ka katër simbole në çdo shtjellë. Tridhjetë paylines e Luchadora janë të fiksuara. Loja është vendosur në ring mundje me katër qoshet e tij të shënuara dhe shumë postera mundje janë të shpërndara në lidhje me të. Qoshet e shënuar do të ketë një rol të madh në tiparet bonus. The slots game bonus mund të luhet nga një bast minimale prej 10p dhe deri në bast maksimum prej £ 100 për rrotullim në pajisjet e ndryshme të pajtueshme. Katër mundësit maskuar El Toro, Rayo, Snake, dhe El Pantera, si dhe feisty dhe i frikshëm Campeon, janë ikonat e me vlerë të lartë në rrotullat. Simbolet me vlerë të ulët janë të përfaqësuar nga disa perime origjinale meksikane si speca dhe chillies në ngjyra të ndryshme. kjo slots game bonus gjithashtu përmban dy simbole bonus. Ata janë të përshkruar nga Lucha Smackdown dhe Bonus simbol Luca.

Karakteristika të ndryshme të këtij slot janë:

  • Unaza Corners- Gjatë lojës së rregullt, nëse ndonjë mundës shfaqet në çdo cep të shënuar më pas të gjitha simbolet e tjera identike në rrotullat do të ndryshohet në malet e egra. Kjo ju jep shanse më të mira për formimin kombinime të larta fituese. Malet e egra do të zëvendësojë të gjitha simbolet themelore.
  • Lucha Smackdown- Në lojë të rregullt, Kjo ikonë tokat vetëm në mbështjell 5 dhe çmime ju 7, 11, ose 15 rrotullime falas dhe gjithashtu ju shpërblen me deri në 15x shumëzues.
  • Lucha rrotullime falas- Ky tipar është iniciuar nga ulje tre ose më shumë Lucha bonus ikonë. ju merrni 7, 11, dhe 15 rrotullime falas për ulje 3, 4, ose 5 simbole bonus. Qoshet rrjet janë aktiv gjatë këtë funksion. Çdo ulje mundës në ndonjë prej tyre do të mbeten të egra për kohëzgjatjen e funksion. Të katër mundësit ndryshuar në malet e egra bën ikona më e dobishme La Luchadora të zhvillohet të gjitha ikonat misterioso Campeón.

përmbledhje

Luaj Tani

luchadora është një slot fantastike që jo vetëm duket e mahnitshme dhe ofron ngarkesa e argëtim, por gjithashtu përmban disa karakteristika shumë të dobishme bonus.