i Artë

Me një stallës si një temë, i Artë ju merr në një fushë e të lashtave nën një qiell të kaltër. Mundësuar nga NextGen kjo është një emocionuese slots game progressplay. Kjo është një vend i caktuar pesë mbështjell që ju lejon të fitojë në 243 mënyra, thjesht të përpiqet të tokës të lartë simbolet paguar në mënyrë që të fitojë të mëdha.

Rreth Developer

Luaj Tani

NYX (NextGen) kanë zhvilluar këtë progressplay slot game. NYX and NextGen have been developing high-quality casino software. They are known for providing gamers with a variety of online games.

Për lojë

This game comes with 243 ways to win format. Available to play across all devices the bet starts from 25p to £ p250 per spin. You are transported to a farm with cartoon style graphics. High paying symbols are all related to the farm, like, eggs, chicken, and chicken with chicken coops. The rooster outline is the highest value icon which awards with 2,000 coins for landing five on a payline. Low paying symbols are standard playing cards A, K, Q, J, 10, dhe 9. The Lucky coin is the scatter. Wild of the game is the rooster. It emerges only on the three middle reels and replaces everything including the scatter.

Karakteristika të tjera të kësaj slots game progressplay are Golden Free Games, Free Spins and Five of a Kind. Golden Free Games means the scatter will appear only on reels two, three and four same as the wild. When it lands on all three reels, Golden Free Games feature will be activated. This can be triggered even by landing three wilds on all three central reels. You are awarded fifty coins and ten free spins.

The wild and scatter turn into scatter and wild and emerge only on three middle reels, two, three and four. You will be awarded with ten more free spins if the symbol emerges on all the three middle reels. Five of a Kind Combination feature will reward you with a five times multiplier. By landing five of a kind combination with the rooster outline symbol, you can get to win 400 times your bet or 10,000 monedha.

përmbledhje

Luaj Tani</center

Low në paqëndrueshmërinë, i Artë është mjaft e thjeshtë për të luajtur. Wild shpërndaj zëvendësuar është me të vërtetë interesante si ajo nuk është shumë e zakonshme në lojëra online. Me pagesë të lartë karakteristika bonus bëjnë këtë slots game progressplay një emocionuese dhe tërheqës për të luajtur një.