Wolf Cub

Wolf Cub është një projektuar rishtazi Shkarko Slots Bonus Lojë e cila është zhvilluar nga Net Entertainment. Kjo lojë slot është themed mbi kafshë të bukur dhe këlysh një ujk i adventuring në një pyll me dëborë. Slot vjen me dizajn të përsosur cartoonish. Prania e grafika të gjalla, paqësimin animacione dhe audios gëzuar bëjnë ambient të përsosur. Lojtarët kanë një mundësi për të duke u përpjekur fatin e tyre në mënyrë të lirë ose për të holla të vërtetë. Loja është i arritshëm në celularët Android, Desktop, tableta, iPads ose IOS. Lojtar mund të presin një kthim të shëndoshë në përqindje lojtar 96.34%.

Luaj Tani
 

Shko në aventurën Me këtë të mirë Slots Bonus lojë!!

kjo Shkarko Slots Bonus lojë është projektuar me 5 mbështjell, 3 rreshtave dhe 20 paylines fiks. Slot është vendosur në pyll me dëborë dimri ku karikaturat dhe Ujkut këlysh është në udhëtimin e natës me qëllim të kërkoni për thesaret dhe shpërblimet. Snowflakes lundrues në terren duket mesmerizing. Lojtar ka një mundësi për të vendosur një bast minimale prej £ 0,10 per tjerr në një bast maksimale prej £ 200.00 per rrotullim.

Kjo Shkarko Slots Bonus lojë ka 5 simbolet vlerë të lartë të cilat përbëhen këlysh ujku-së, një mace e egër, nje ari, një owl dhe një moose, ndërsa duke luajtur simbolet kartën e projektuar si maç, karo, zemrat dhe klube përbëjnë simbolet vlerë më të ulët.

Simboli i egër i kësaj loje slot është dëborë "print Wolf" që do të vepron si zëvendësim për të gjitha kombinimet fituese, ndërsa simbol shpërndaj të çarë është e përfaqësuar nga një hënë e plotë.

Features bonus

rrotullime falas

Ky funksion do të gjenerohet nga ulje 3 ose më shumë simbole shpërndaj që janë hëna e plotë kudo në sytë dhe më pas në këtë moment të gjitha lëkundet përmbajnë simbolet shpërndaj do të tjerr dhe çdo pozicion do të zbulojë numrin e rrotullimeve të cilat lojtar mund të shtoni ato numra. Lojtar është dhënë nga numri i përgjithshëm i rrotullimit.

Feature Blizzard

Ky tipar është dhënë nëse grumbull përputhen simbole të mbushur deri mbështjell 1. tjetër, një lojtar duhet të përpiqet të korrigjoj simbole të tjera shumë të cilat janë në makinë në mënyrë të tillë që ato përputhen me njëri-tjetrin. Ky funksion është i aplikueshëm për simbole të egra të çarë.

Për të përmbledhur

Luaj Tani
 

Wolf Cub është një e bukur, interesante dhe e bukur Shkarko Slots Bonus Lojë me kafshë të egra të dimrit dhe një tipar tërheqës free-vishet. Lojtar patjetër do të gëzojnë karaktere miqësore kafshëve në këtë slot. Loja është një fare me cilësi të lartë dhe lojtari kanë një mundësi të mahnitshme për të fituar sasi të çmim i parë 10000 kohët e aksioneve të tyre. i përgjithshëm, loja slot është me vlerë duke u përpjekur jashtë.