Viking Fire

Për një evropian mesjetare, fjala "viking"Frymëzon shumë gjëra. Shprehjet e frikës, terror dhe neveri do të përshtaten në vetëm mirë. The reason for this is in no way rocket science. Vikingët sulmuan në të gjithë Evropën, duke lënë shkatërrim dhe shkatërrim në prag të tyre. Nëse ju jeni tipi aventureske, atëherë ju do të admirojnë vikingët. Një mënyrë për ju për të adhuroni ato është slots lojë - Viking Fire - zhvilluar nga Rrufeja Box Lojra. Për të soditur terrorin dhe frikën e kësaj loje, vetëm rrinë me mua në këtë shqyrtim.

Rreth Zhvilluesit e Viking zjarrit Slots

Play Now

Viking Fire është një lojë e lojëra elektronike që është zhvilluar nga lojrat Lightning Box. Kjo veshje nisi si një grup i njerëzve me përvojë në botë lojrave të interesuar në sjelljen e një perspektivë të re për zhvillimin e internet slots games. Ata filluar krijimin e softuerit për kazinove bazë në tokë, por janë zhvendosur në mënyrë të qëndrueshme në internet slots lojë krijimit. Edhe pse kjo zhvilluesi është i bazuar në të largët Australi, ndikimi i saj mund të shihet qartë në të gjithë botën.

About the Game

Viking Fire është një lojë e lojëra elektronike që ka pesë lëkundet, katër radhë dhe një total prej dyzet paylines fikse. This means that you can’t modify the number of paylines in this game. This is not bad since the more paylines you have, më shumë mënyra që ju mund të fitojë në lojë.

Të lëkundet tjerr mes dy poleve të lidhura prej druri. Në sfond është një fushë harlisur gjelbër që përhapet thellë në horizont. Mbështetur mbi anën e majtë të lëkundet është një Viking veshur në kostum normale Viking.

Ikonat e mëdha në këtë lojë të përfshijnë Viking, a Wizard, një princeshë dhe një Dog. Simbolet e ulëta vlerë janë lojëra elektronike klasike simbole 10, j, Q, K and A. The wild in this game is the golden hammer and it can help to double your win. Hammer Golden mund të përdoret gjithashtu për të zëvendësuar ndonjë prej ikonave të tjera përveç ikonën bonus. The bonus icon is a fiery ball with ‘bonus’ written clearly across it for easy reference.

Ju mund të shkaktojnë rrotullime falas me ulje simbolet bonus tre ose më shumë herë në rrotullat.

Summary

Play Now

Viking Fire is a very interesting game that is sure to keep you entertained for a long. Nëse jeni duke kërkuar për rrugë të sigurt në eksitim, atëherë ju nuk duhet të humbasin kohë në mendon luajtur Viking Fire.