100% Safe
About-Us-2

arketimit Out

Ju mund lehtë të tërhequr fonde nga llogaria juaj TopSlotSite, ne cdo kohe, përmes metodave të ndryshme të pagesës në dispozicion, by following the below instructions:

 • Click on the "Cashier" icon, followed by the "Withdrawal" option.
 • Select your preferred Withdrawal Method.
 • Fill out the relevant form as per the Withdrawal method chosen, click Withdraw, and the withdrawal process will begin.
 • Cashout requests may be canceled and returned to your TopSlotSite balance following your Cashout request at any time as long as the request is still in a pending mode. Go the "Cancel Withdrawal" tab in your Cashier and click "Cancel" next to your withdrawal amount.

TopSlotSite uses the latest encryption and protection technologies, to ensure that your financial information is completely secure.

Click here to view our Withdrawal Policy

Withdrawal Methods

Below are the methods which you can use to withdraw funds from your TopSlotSite account. Please be advised that all cash out requests will appear as "Pending" for 3 Business days, during which time you can cancel the request.

 • Credit and Debit Cards
Pending PeriodProcessingTransferMinimum AmountPayment Identification
3 business days 1 business Day 6 business Days £20 / €20 / $20 / 200 kr Olorra Management Ltd / ProgressPlay Ltd
 • NETeller
Pending PeriodProcessingTransferMinimum AmountPayment Identification
3 business days 1 business Day 1 business Day £20 / €20 / $20 / 200 kr Olorra Management Ltd / ProgressPlay Ltd
 • Paysafe Card
Pending PeriodProcessingTransferMinimum AmountPayment Identification
3 business days 1 business Day 2-5 business Days £20 / €20 / $20 / 200 kr Olorra Management Ltd / ProgressPlay Ltd
 • Skrill (MoneyBookers)
Pending PeriodProcessingTransferMinimum AmountPayment Identification
3 business days 1 business Day 1 business Days £20 / €20 / $20 / 200 kr Olorra Management Ltd / ProgressPlay Ltd
 • Bank Transfer
Pending PeriodProcessingTransferMinimum AmountPayment Identification
3 business days 1 business Day 4-10 business Days £50 / €50 / $50 / 500 kr Olorra Management Ltd / ProgressPlay Ltd
 • Trustly
Pending PeriodProcessingTransferMinimum AmountPayment Identification
3 business days 1 business Day 3 business Days £50 / €50 / $50 / 500 kr Olorra Management Ltd / ProgressPlay Ltd
 • Euteller
Pending PeriodProcessingTransferMinimum AmountPayment Identification
3 business days 1 business Day 3 business Days £20 / €20 / $20 / 200 kr Olorra Management Ltd / ProgressPlay Ltd
 • QIWI
Pending PeriodProcessingTransferMinimum AmountPayment Identification
3 business days 1 business Day 3 business Days €20 / $20 Olorra Management Ltd / ProgressPlay Ltd
 • Fast BankTransfer
Pending PeriodProcessingTransferMinimum AmountPayment Identification
3 business days 1 business Day 4-10 business Days £50 / €50 / $50 Olorra Management Ltd / ProgressPlay Ltd
 • WebMoney
Pending PeriodProcessingTransferMinimum AmountPayment Identification
3 business days 1 business Day 3 business Days €20 / $20 Olorra Management Ltd / ProgressPlay Ltd

After 3 business days, the status of your withdrawal request will change to "Processing" and you will no longer be able to cancel it. Ju do të merrni një njoftim me email një herë kërkesa juaj është dërguar dhe fondet janë transferuar për ju.

kufizimet:
 • e kreditit Visa dhe kartë debiti tërheqjet nuk janë në dispozicion në disa vende për shkak të kufizimeve të emetuesit lokale.
 • MasterCard credit and debit card withdrawals are not available due to issuer restrictions.
 • Shuma maksimale e tërheqjes për një llogari është (unë) £3,000 / €3,000 / $3,000 / 30 000 kr në javë, and (ii) £6,000 / €6,000 / $6,000 / 60 000 kr në muaj, përveç në rastin e winnings.TopSlotSite progresive çmim i parë mund të, në diskrecionin e saj e vetme, rritur këto kufizime për anëtarët e saj me vlerë.
 • Skrill, Webmoney and Qiwi may only be used as a withdrawal option in case a successful payment was done previously.
 • Some methods are only available in certain countries and with certain currencies.
 • For further information please contact our Customer Support via LiveChat or e-mail at: customersupport@instantgamesupport.com

Olorra Management Ltd. rezervon të drejtën për të vonuar dhe / ose ndalojë përpunimin e parave të gatshme jashtë kërkesave deri në miratimin final është marrë për çdo transaksion të pazgjidhura depozitave. Ju lutem vizitoni faqen tonë FAQs and Withdrawal Policy faqe për më shumë informacion.

★★