About-Us-2

Tulung

Depositing

Pikeun ngamimitian muter di TopSlotSite , nuturkeun 3 léngkah basajan pikeun ngadaptar.

Sakali anjeun kadaptar, login jeung deposit ulin duit nyata. Sekuen bener nyaéta ikon "kasir" dituturkeun ku "deposit". Anjeun tiasa avail mode Anjeun pikaresep pembayaran. Ngalengkepan sagala wincikan jeung informasi nu bener jeung klik deposit.

Anjeun bakal muatan ngalawan mode anjeun pamayaran jeung jumlah bakal dibikeun ka akun kasino Anjeun. Salaku per kawijakan perbankan, anjeun bakal nampa konfirmasi surélék pikeun wincikanana urus.

Mangga tingal bagian Banking pikeun leuwih rinci.

Bonus jeung promosi Online

Anjeun credited jeung 100% bonus nu deposit awal lamun nyieun deposit kahiji akun.

Nyokot katingal di promosi jeung bonus inpo nu panganyarna pikeun nyieun untung di loka urang.

Payouts jeung withdrawals

Cashing di on winnings Anjeun basajan jeung gampang di TopSlotSite .

Pilih "kasir" icon dituturkeun ku "ditarikna" pilihan. Tuliskeun jumlah ku ngagunakeun mode pikaresep anjeun ditarikna jeung mastikeun sakabeh wincikan diperlukeun dina bentuk. A konfirmasi surélék pikeun urus ieu dikirim. Ngolah pamundut anjeun nyokot 3 poé gawe jadi reflected di kasimpulan akun anjeun. Anjeun sok bisa ngabolaykeun paménta jeung jumlah ieu disimpen deui kana akun urang. Salaku per aturan wajib, surelek dikirim lamun jumlah ieu credited ka akun Anjeun.

Mangga tingal kaca web Banking pikeun wincikanana leuwih ngeunaan ditarikna jeung Cashing kaluar kawijakan.

surat Us

Anjeun sok bisa mail urang upami aya isu nu mana wae nu ngeunaan akun anjeun.

Pariksa urang contact us web page for more details.