100% Safe
About-Us-2

Kawijakan bonus

1. deposit Bonus

TopSlotSite nawarkeun anjeun bonus cocog(ieu) keur deposit tangtu Anjeun di Loka nu (nu "deposit layak"), nepi ka 800 £/€/$ atawa 8 000 kr bonus (nu "Deposit Bonus Jumlah").

Sarat & Kaayaan

1.1 Sakali anjeun nyieun deposit layak dina TopSlotSite, Anjeun langsung narima bonus deposit dina deposit nu, luyu jeung struktur di handap ieu:

100% matching bonus of up to 200 £/€/$ atawa 2 000 kr bonus on your first deposit;

50% matching bonus of up to 300 £/€/$ atawa 3 000 kr bonus on your second deposit;

100% matching bonus of up to 300 £/€/$ atawa 3 000 kr bonus on your third deposit.

1.2 Nu deposit Bonus bisa dipaké pikeun muterkeun Games.

1.3 Unggal Player bakal dikaluarkeun ngan sakali jeung bonus deposit (sababaraha akun moal cocog keur bonus tambahan, jeung TopSlotSite cadangan hak pikeun nutup nu mana wae nu sababaraha akun saperti).

1.4 Nu bonus deposit teu bisa ditarik jadi duit tunai jeung ngan bisa dipaké pikeun muterkeun Games. Anjeun bisa mundur wae winnings miboga ti pamakéan unggal Bonus deposit ngan saatos Anjeun wagered sahenteuna 50 kali lumaku deposit Bonus Jumlah. ngan 5% tina bets disimpen dina sadaya vérsi poker video jeung / atawa kakawasaan video poker bakal diitung ka arah sarat wagering pikeun Bonus deposit; ngan 10% tina bets disimpen dina sadaya vérsi Baccarat, Blackjack, Roulette, Jackpot, jeung / atawa kaulinan tabel poker bakal diitung ka arah sarat wagering pikeun bonus deposit.

1.5 Pikeun anggota nu aya di jurisdictions tangtu nu bonus deposit bisa cashed kaluar ngan sanggeus jumlah totaling teu kurang ti 100 kali deposit Bonus Jumlah geus wagered. Pikeun wincikan ngeunaan jurisdictions nu ieu manglaku, mangga kontak urang di: customersupport@instantgamesupport.com.

1.6 Sarat wagering unggal Bonus deposit kudu papanggih di full salila wae dina 90 poé keur credited ka akun Anjeun. TopSlotSite cadangan katuhu, iraha wae, pikeun nyabut nu mana wae nu Bonus deposit dina kaitannana nu sarat wagering teu papanggih di full dina periode waktu ieu.

1.7 Sadaya Games jeung bonus deposit anu poko keur urang Terms and Conditions jeung urang kawijakan bonus umum.

1.8 Pamaén nu milih Great Pon British salaku tukeur maranéhanana jeung teu ti Britania Raya NOT bakal ngabogaan hak pikeun nampa bonus deposit.

1.9 In the event that TopSlotSite' deems that a participant has executed any act in bad faith in relation to this offer and/or tried to abuse this offer, pamilon saperti bakal kaasup ti tawaran ieu sahingga jadi ineligible pikeun nampa bonus deposit; ineligibility saperti bisa ditangtukeun jeung bonus deposit (jeung nu winnings miboga ti ngagunakeun Bonus deposit) withheld atawa dicabut, even after the participant's account's award of the Deposit Bonuses.

1.10 Panarima tina bonus deposit bakal jadi solely tanggung jawab Mayar nu mana wae nu pajeg sasuai levied dina hubungan ka resi tina bonus deposit.

1.11 TopSlotSite cadangan hak pikeun ngarobah istilah jeung kaayaan ieu, ngabatalkeun, ngarobah atawa numpurkeun tawaran ieu promosi wae iraha wae tanpa aya bewara prior.

2. Bonus complimentary

Sarat & Kaayaan (tunduk kana kurban tina Bonus complimentary ku TopSlotSite)

2.1. Ngadaptar di TopSlotSite, ngaktipkeun akun Anjeun tur meunangkeun Bonus complimentary. Nu Bonus complimentary bisa disadiakeun dina bentuk duit bonus atawa dina bentuk spins bébas.

2.2. Nu Bonus complimentary bakal dibikeun ngan lamun nuliskeun wincik pribadi valid kana ngadaptar.

2.3. Nu Bonus complimentary teu bisa ditarik atawa ditebus pikeun tunai.

2.4. Ngan hiji Bonus complimentary bakal dikaluarkeun unggal Player.

2.5. The Complimentary Bonus offer applies only to new registrants who never had an account with TopSlotSite.

2.6. Any winnings (in excess of the Complimentary Bonus) that result from playing the Games with the Complimentary Bonus (nu "Initial Winnings") may not be redeemed or withdrawn. Only winnings gained from playing the Games with the Initial Winnings may be redeemed, provided that-unless stated otherwise- you wagered at least 50 times an amount equaling your Complimentary Bonus + Initial Winnings (jeung mana Bonus complimentary ieu disadiakeun dina bentuk spins bébas – jumlah equaling nu Winnings mimiti). nu 50 (atawa nu sejenna nyatakeun) kali wagering sarat bakal ngamimitian ngan sanggeus anjeun deposit dana dina akun Anjeun. Dina tiap hal, nu Winnings mimiti teu meunang ngaleuwihan £20 / €20 / $20 / 200kr; nu mana wae nu Winnings mimiti nu credited ka akun Anjeun leuwih £20 / €20 / $20 / 200kr bakal dianggap nihil jeung bakal dicabut sasuai.

2.7. Sarat wagering tina Bonus complimentary kudu papanggih di full salila wae dina 7 days of being credited to a player's account unless stated otherwise in the bonuses specific terms and conditions. TopSlotSite cadangan katuhu, iraha wae, pikeun nyabut nu mana wae nu Bonus complimentary di hormat nu sarat wagering teu papanggih di full dina periode waktu ieu. Salaku tambahan, tawaran Bonus complimentary bakal tamat dina 7 poe ti muka hiji akun jeung TopSlotSite, iwal mun nyieun deposit disatujuan mangsa nu. Paranti nyieun deposit disatujuan dina 7 poe ti muka akun bakal ngakibatkeun revoking nu Bonus complimentary (and any winnings gained from the use of the Complimentary Bonus), even after your account's award of the Complimentary Bonus.

2.8. Players that select Great British Pounds as their currency and are not from the United Kingdom will NOT be eligible to receive the Complimentary Bonus.

2.9. All Games and the Complimentary Bonus are subject to our Terms and Conditions jeung urang kawijakan bonus umum..

2.10. In the event that TopSlotSite deems that a participant has executed any act in bad faith in relation to this offer and\or tried to abuse this offer, pamilon saperti bakal kaasup ti tawaran ieu sahingga jadi ineligible pikeun nampa Bonus complimentary; ineligibility saperti bisa ditangtukeun jeung Bonus complimentary (and any winnings gained from the use of the Complimentary Bonus) withheld atawa dicabut, even after the participant's account's award of the Complimentary Bonus.

2.11. Panarima tina Bonus complimentary bakal jadi solely tanggung jawab Mayar nu mana wae nu pajeg sasuai levied dina hubungan ka resi tina Bonus complimentary.

2.12. TopSlotSite cadangan hak pikeun ngarobah istilah jeung kaayaan ieu, ngabatalkeun, ngarobah atawa numpurkeun tawaran ieu promosi wae iraha wae tanpa aya bewara prior.

3. Free Play bonus

Sarat & Kaayaan

3.1 TopSlotSite bisa dina kasempetan nawarkeun Anjeun Play Bonus Free, dina wangun duit bonus atawa dina wangun spins bébas.

3.2 Play bonus Free teu bisa ditarik atawa ditebus pikeun tunai.

3.3 Play bonus Free credited ka akun Anjeun kudu dipaké / wagered di full dina 7 poé keur credited ka akun Anjeun kajaba nyatakeun disebutkeun dina bonus istilah jeung kaayaan husus;Paranti ngagunakeun Play bonus Free dina 7 poe ti resi maranéhanana bakal ngakibatkeun revoking Play bonus Free (jeung nu winnings miboga ti pamakéan Play bonus Free), even after your account's award of the Free Play Bonuses.

3.4 Sakur winnings dihasilkeun ti Play bonus Free (nu "Winnings mimiti Free") nu dileler ka anjeun ngan sanggeus anjeun geus réngsé maen sakabéh Anjeun Play bonus Free. Salaku tambahan, total Winnings mimiti Free teu meunang ngaleuwihan £ /€ /$ 20 atawa 200kr; nu mana wae nu Winnings mimiti Free nu credited ka akun Anjeun leuwih £ /€ /$ 20 atawa 200kr bakal dianggap nihil jeung bakal dicabut sasuai.

3.5 Nu Winnings mimiti Free dianggap salaku bonus jeung nu matuh ka Sarat jeung Bonus Umum, the bonus specific terms and conditions and the Terms and Conditions. Without derogating from the above, the Free Initial Winnings will be subject to wagering requirements ofunless stated otherwise – 50 times of the Free Initial Winnings.

3.6 In the event that TopSlotSite deems that a participant has executed any act in bad faith in relation to this offer and/or tried to abuse this offer, such participant shall be excluded from this offer and therefore become ineligible to receive the Free Play Bonuses; ineligibility saperti bisa ditangtukeun jeung Play bonus Free (jeung nu winnings miboga ti pamakéan Play bonus Free) withheld atawa dicabut, even after the participant's account's award of the Free Play Bonuses.

3.7 Panarima tina Play bonus Free bakal jadi solely tanggung jawab Mayar nu mana wae nu pajeg sasuai levied dina hubungan ka resi tina Play bonus Free.

3.8 TopSlotSite cadangan hak pikeun ngarobah istilah jeung kaayaan ieu, ngabatalkeun, ngarobah atawa numpurkeun tawaran ieu promosi wae iraha wae tanpa aya bewara prior.

3.9 Sadaya Games jeung Free Play Bonuses anu poko keur urang Terms and Conditions

Kawijakan Bonus Umum

sadaya promosi, bonus atawa nawaran husus nu matuh ka sarat promotion-husus jeung kaayaan jeung nu bonus credited ka akun Anjeun kudu dipaké dina adherence jeung istilah jeung kaayaan saperti.

Urang cagar hak pikeun mundur promosi mana wae, bonus atawa tawaran husus iraha wae. Dina acara nu urang percaya anjeun abusing atawa ngusahakeun nyiksa hiji bonus atawa promosi séjén, atawa aya kamungkinan kauntungan ngaliwatan nyiksa atawa kurangna iman alus, terus we meureun, di kawijaksanaan budi urang, mungkir, withhold atawa mundur ti anjeun nu mana wae nu bonus atawa promosi, atawa rescind kawijakan nu mana wae nu aya kaitannana ka anjeun, boh samentara atawa permanén, atawa nungtungan jeung / atawa meungpeuk aksés Anjeun ka ladenan urang jeung produk jeung / atawa akun Anjeun tanpa keur dina kawajiban nu mana wae nu mayar anjeun nu mana wae nu dana diayakeun di akun anjeun.

Nu abuses di antarana, tapi teu diwatesan ka, ngadaptar sababaraha akun dina jaringan Progressplay guna ngamangpaatkeun salah sahiji bonus jeung / atawa promotion.Where we ngaidentipikasi nyiksa, urang cagar hak maksa watesan dina nawaran bonus nu tangtu di kawijaksanaan budi jeung mutlak urang

sadaya promosi, bonus jeung nawaran husus dimimitian di 00:00 GMT jeung ahir di 23:59 GMT dina kaping husus, unless stated otherwise in the specific promotions', bonus's or special offer's terms and conditions.

Tanpa derogating ti mana wae rezeki séjén di kawijakan ieu, saméméh mana wae withdrawals anu diolah, muter Anjeun bakal reviewed keur unggal pola maén teratur. Dina kapentingan kaulinan adil, sarua, zero or low margin bets or hedge betting, shall all be considered irregular gaming for bonus play-through requirement purposes. Other examples of irregular game play include but are not limited to, placing single bets equal to or in excess of the lower of £5 / €5 / $5 / 50kr or 5% of the value of the bonus or the lower of £2 / €2 / $2 / 20kr or 2% of the value of the bonus if you made a deposit via either Neteller or Skrill (including where such limit is exceeded due to any double up or other feature of any game) nepi ka waktu saperti sarat wagering pikeun bonus nu geus papanggih. Kudu we deem nu muter game teratur geus lumangsung, urang cagar hak withhold withdrawals mana wae, ngajabel sadaya winnings jeung / atawa meungpeuk aksés Anjeun ka ladenan urang jeung produk jeung / atawa akun Anjeun tanpa keur dina kawajiban nu mana wae nu mayar anjeun nu mana wae nu dana diayakeun di akun anjeun.

Sadaya winnings dihasilkeun ti bonus bisa cashed kaluar ngan sanggeus jumlah totaling teu kurang ti 50 (lima puluh) kali jumlah bonus narima geus wagered (unless stated otherwise in the specific terms and conditions of a specific bonus or promotion); you will not be able to withdraw the bonus amounts and any winnings attributed to them from your account prior to meeting this requirement, and such funds will be deducted from your account balance for the purpose of withdrawal.

The bonus amounts cannot be cashed out, and can be used solely for wagering purposes; for the avoidance of doubt, citakan tina jumlah bonus dina kasaimbangan akun Anjeun teu mean nu jumlah bonus bisa ditarik jeung jumlah bonus saperti bakal deducted ti kasaimbangan akun Anjeun pikeun tujuan ditarikna.

Mun anjeun can pikeun ngarengsekeun sarat wagering of bonus hiji whilst meunangkeun sejen bonus / es, Anjeun kudu ngalengkepan sarat wagering tina bonus kahiji saméméh dimimitian ngumpulkeun nu wagers keur completing sarat wagering keur unggal bonus padeukeut / es, kajaba ngahontal kasaimbangan Anjeun 0.00, dina kasus wagers anjeun bakal ngamimitian jadi akumulasi keur kaperluan sarat wagering tina bonus saterusna. .

ngan 5% tina bets disimpen dina sadaya vérsi poker video jeung / atawa video daya poker bakal diitung ka arah sarat wagering pikeun bonus sasuai, promotion atawa tawaran husus; ngan 10% tina bets disimpen dina sadaya vérsi Baccarat, Roulette, jeung / atawa kaulinan tabel poker bakal diitung ka arah sarat wagering pikeun bonus sasuai, promotion atawa tawaran husus.

Urang cagar hak pikeun nyegah pamaén kadaptar, logging atawa depositing ti jurisdictions tangtu ti milu jeung keur layak keur unggal atawa sakabéh promosi jeung bonus, di kawijaksanaan budi urang. Kawijakan Bonus ieu manglaku ka sadaya jenis bonus, promosi jeung mangpaat dibérékeun ka anjeun kaleuwihan tina deposit sabenerna dijieun ku anjeun.

bonus husus jeung promosi bisa ngandung istilah jeung kaayaan nu diwajibkeun taat ka guna jadi ngabogaan hak pikeun narima bonus atawa promosi tambahan, make eta jeung kas kaluar.

kawijakan Bonus ieu geus drafted dina basa Inggris. Dina acara nu mana wae béda antara harti nu mana wae vérsi ditarjamahkeun tina kawijakan Bonus ieu versi basa Inggris, hartina versi basa Inggris anu lumaku.



Version 1.8 - Date: 06.06.2017