About-Us-2

Depositing Methods

Play with E-Wallets, Cards, Pay by Phone Bill SMS Billing & More at Topslotsite

Di handap ieu mangga manggihan theTopSlotSite Métode pamayaran Table. Pikeun parentah lengkep ngeunaan unggal metoda pamayaran, klik dina lambang metoda. Salaku tambahan, Anjeun bisa mencet mana wae NGADAMEL AKUN numbu ka muka akun anyar pikeun metoda pamayaran sasuai.

Kiridit jeung debit kartu
instan £ / € / $

 

Urang narima deposit ti loba kartu kredit jeung debit beda kaasup Visa, visa debit, visa éléktron, visa Delta, MasterCard, Maestro, JCB, Solo, sakelar, Diners Club jeung manggihan.
. Fast urus multi-tukeur ngagunakeun debit / kartu Kredit Anjeun.
. Dana anu instan sadia di akun TopSlotSite Anjeun sakali dibikeun
. Fully compliant with Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS)
. kontak & sokongan: pikeun isu nu mana wae nu ngeunaan kartu kredit / debit Anjeun, mangga kontak pangrojong urang.
. Kumaha dana: Dana bisa kuring dijieun ngagunakeun Kredit / kartu debit Anjeun.

NETELLER
instan £ / € / $

 

NETeller is a fast and extremely secure online transaction service which allows you to deposit money instantly into your TopSlotSite account.
. waktu ditarikna diréduksi jadi 24 jam keur pamaén VIP.
. NETeller nyadiakeun 24/7 Rojongan customer
. website: www.neteller.com sadia di sababaraha basa (Jepang, Jerman, Denmark, Spanish, Perancis, Italia, Turki, Swédia, ngagosok).
. Freephone: (+) 800-7767-6343 (Australia, Austria, Bélgia, Cina, Dénmark, Finlandia, Perancis, Jérman, Hong Kong, Irlandia, Itali, Jepang, Makau, Walanda, Norwégia, Portugal, Singapura, Spanyol, Taiwan, UK)
. E-mail: support@neteller.com
. Kumaha dana: Anjeun tiasa dana akun NETeller Anjeun nganggo metodeu di handap ieu: Kartu kiridit (pangmayaran Cary anu diolah sacara real time, méré Anjeun aksés instan ka dana Anjeun!), Online Check (EFT), InstaCASH, and Bank Wire.
. Internet Banking: some banks allow their customers to transfer funds directly from their online bank account into their NETeller account. Check with your bank for more details.
. Deposit up to $250 upon account registration and up to $2500 upon confirmation of your bank account details.

SKRILL (MONEYBOOKERS)
instan £ / € / $

 

. Skrill is the new name for Moneybookers, a convenient global payment service for transferring money over the Internet.
. Localized service with 12 basa dirojong jeung pilihan pamayaran domestic di leuwih ti 30 nagara.
. ladenan tambahan saperti ngirim SMS jeung faxes.
. kontak & sokongan:
pangrojong telepon Live: +44 870 383 0232
support Surélék sadia di puseur pangrojong di www.moneybookers.com
pangrojong telepon Live di (+44) 870 383 0232 Senén - Minggu 9:00 – 18:00 GMT.
fax: UK 0870 922 3274, AS 509 271 5556, Jérman 032 211 0899 0014, Walanda 020 524 8418, Perancis 01 5301 0809, internasional (+1) 509 271 5556 atawa (+44) 870 922 3274.
. Kumaha dana: Ngadaptar sadaya kiridit / kartu debit jeung bank wincikan Anjeun sareng Moneybookers jeung make eta mayar di leuwih 20,000 toko online. Ieu ngandung harti yén anjeun teu kudu nyadiakeun eta unggal waktu rék meuli barang sarta jasa online.

PaySafeCard
instan £ / € / $

 

Paysafecard is Europe’s first prepaid card for online purchases. It works like a prepaid online calling card and can be bought at one of the 10,000 outlets in Europe that carry the card including petrol stations, banks and many other outlets. One of the great advantages of the paysafecard is that you are able to use cash to fund your online gaming and your personal and financial information does not need to be shared with any third party.

. Login to www.paysafecard.com for more information.
. Deposit Limit: Minimum £/€/$ 10, Maximum: £/€/$ 700
. Pay out your winnings quickly and simply with paysafecard.

iDEAL
instan £ / € / $
iDEAL

 

iDEAL is a payment method used in Netherlands that enables users to pay online through their own bank.

iDEAL offers a secure and convenient way of paying online. You can pay within the trusted online banking environment of your own bank. Simply pay the way you usually pay bills with online banking. Find out more info. di www.ideal.nl

Mayar ku Phone
instan £
Mayar ku Phone

 

. Pay by phone is a new generation payment solution that can be used to make a fast and simple deposit online through billing by your mobile phone provider.
. Pay by phone is only available for the UK customers at present and allows you to play Slots and all of the other games quickly and securely.
. Minimum deposit: £10 up to £30 daily.
. Pay by phone can’t receive withdrawals.

Sakali anjeun tos nambahkeun dana Anjeun dipénta kana akun Anjeun, Anjeun bakal terus dikirim hiji email konfirmasi sareng sadaya rincian urus ditambahkeun.

Upami Anjeun gaduh nu mana wae nu masalah dana depositing, ulah salempang, you can contact one of our highly trained customer services people from 6:00 AM to 23:00 GMT by email, telepon atawa chat online – Contact Us .