European Roulette Gold

Sarua jeung Roulette Amerika dina sagala aspék iwal henteuna tina '00' jumlah, Éropa Roulette Gold geus lain hiji Microgaming kaulinan kasino Palasik. Featuring kualitas luar biasa dina watesan grafik, sora jeung desain, runtuyan Gold geus catapulted Microgaming ka leagues luhur.

Puter Éropa Roulette Gold

Nu kabayang roulette wawuh jeung tabel jeung 3 anak×12 grid mintonkeun nomer ti 1 ka 36 nu katempo. Nu single '0' ieu disimpen katuhu di luhur grid ieu. Anjeun bisa nyieun boh di jero jeung bets luar dina naha anjeun lemahna jumlah untung dina slot katuhu kabayang spinning.

Pilihan tohan tambahan sadia pikeun pamaén anu bet Neighbour jeung Telepon bet. Anjeun bisa milih nomer jeung nyieun bet lempeng dina eta babarengan jeung angka padeukeut anak nepi ka jumlahna 9 angka (opat on boh sisi). Telepon bet tempat bet dina bagian tina kabayang roulette.

bets jero dijieun dina sajumlah tunggal atawa salah sahiji genep kombinasi mungkin saperti ieu di handap

• lempeng Ujang -Bet dina hiji angka, 35:1 payout
• Bet Split- Bet dina nomer padeukeut, 17:1 payout
• Bet Street – bet dina 3 nomer sakaligus, 11:1 payout
• Corner Ujang - Bet dina blok 4 angka, 8:1 payout
• Lima Number Ujang - Bet dina 5 angka (0, 00, 1, 2, 3), 6:1 payout
• Bet Line – bet dina 6 nomer 2 barisan padeukeut, 5:1 payout

Di luar bets dijieun nalika nempatkeun duit Anjeun dina salah sahiji blok luar grid nu.

• Tihang Ujang - Bet dina 1 tina 3 kolom, 2:1 payout
• belasan Ujang - Bet dina 12 nomer luhur, block low atawa tengah, 2:1 payout
• Komo Money Ujang - Bet dina 18 angka (komo, aneh, hideung atawa beureum), 1:1 payout

dirancang sampurna, grafik endah pisan, jelas cut interfaces nyieun Éropa Roulette Gold an paporit instan pikeun sakabéh pamaén kasino. Ngabogaan pilihan mode ahli ngamungkinkeun kontrol leuwih alus game jeung duit. Play kageulisan Palasik ieu ngalaman thrill nyata tohan jeung unggul.