Rahasia Christmas

Rahasia Christmas, nyaéta brand anyar slot game nu geus dirarancang kalayan fitur nu bakal instan nyetel wanda Christmas. Jeung grafik kualitas dina pintonan, game slot ieu geus direkayasa jeung midangkeun éndah sareng fitur nu win luhur. slot ieu dieusian ku spins bébas ciri pikeun pamaén ngarasakeun jeung meunang mangpaat ti dinya. Pindah ka payun jeung ngagungkeun waktu paporit taun jeung game slot éndah ieu.

Jeung ciri bonus kacida rewarding, aya nyatu ngéléhkeun lamun spin nu reels katuhu dina game liang Christmas-themed ieu. Diputer di sakuliah beda jeung nu sejen, ieu mangrupakeun slot game metot jeung ikon éndah dina reels of slot; game ieu ngabogaan kejutan Christmas pikeun pamaén meunang. Visually pikaresepeun jeung featuring hiji midangkeun hebat pisan, aya ciri loba pisan nu ngajadikeun hiji ieu kudu-muter.

Ngeunaan pamekar tina Rahasia tina Christmas

Play Now

Rahasia Christmas geus dimekarkeun ku NetEnt nu dipikanyaho keur kaulinan kualitas nu ngamekarkeun. Maranéhanana geus dijieun nyatu kaulinan kasino sarta unggal ngabogaan grafik kualitas sarta geus ngaapresiasi pikeun midangkeun eta ciri. Maranéhanana mangrupakeun salah sahiji ngaran paling renowned dina industri iGaming nu narékahan pikeun méré pamaén pangalaman pangalusna.

More dina midangkeun nu

Nyaéta 5 reels and 25 paylines pikeun pamaén pikeun muterkeunana babarengan jeung jeung ukuran koin Bulan ti 0.25 ka 125.00. Teundeun alungan jeung teras klik dina tombol mimiti ka spin nu reels, unggal waktu lemahna pamuter cocog lambang, baris aya ngéléhkeun datang jalan. Kaulinan ogé ciri spins bébas, rounds bonus jeung leuwih pikeun pamaén meunang paling.

Nu Christmas bel nyaéta lambang pangluhurna Mayar sarta bisa mayar anjeun nepi ka 1250 kali ukuran bet. Nu Santa nyaeta liar nu bakal ngagantikeun simbol séjén pikeun ngabéréskeun kombinasi unggul jeung ngéléhkeun nu darat jeung liar bakal leuwih. Nu paburencay di sisi séjén dilambangkeun ku karung tina Toys nu bakal ngaktipkeun spins haratis sareng rounds bonus. Make paling tina simbol Mayar luhur sareng fitur nu meunang paling.

Play Now

Summary
Teundeun bet Anjeun, spin nu reels terus muter Rahasia tina Christmas di Top slot Loka Kasino. Lalajo kaluar pikeun paburencay nu, simbol liar, jeung simbol husus sejenna meunang leuwih jeung unggal spin.