Tianlong

Ieu mangrupa 5 reel jeung 10 paylines free spins slot machine game. Cai mibanda hiji tema mitologi Cina fokus dina naga ngapung mitis. slot Ieu sadaya ngeunaan spins haratis sareng fitur re-spin liar. Keur a slot visually geulis jeung fitur metot slot ieu mangrupa dipak saréat full.

Play Now

Ngeunaan pamekar tina Tian Long liang

slot hebat pisan ieu geus dimekarkeun ku Lab leutik pausahaan software ngembang Games. diadegkeun dina 2008 pausahaan ieu specializes di i-kaulinan. They have been developing free spins slot machine game from 2013 sarta nyieun kamajuan anu luar biasa. Maranéhanana aktip ngamekarkeun kaulinan keur loba ngaran gedé di bisnis.

Ngeunaan kaulinan

Tema mitologis dumasar kana naga ngalayang beautifully dijieun. kasang tukang ieu ngeusi tangkal céri jeung soundtrack pohara reureuh. Because this free spins slot machine game has a mythological theme the symbols are bonsai trees, pebbles, kembang, gunung, manik jeung pagodas.
Lambang liar mangrupakeun naga sarta ngan lemahna dina tilu reels tengah nu 2,3 ​​the&4. Hal ieu bisa Cirian keur sakabeh simbol iwal paburencay nu maraca a. Fitur bonus di antarana:

  • spins Free- lamun darat tilu phoenixes dina tengah 3 reels ciri ieu dipicu. Anjeun bakal dibéré 15 spins bébas salila v nu ngéléhkeun bakal dua kali. Lamun darat 3 atawa leuwih ieu sumebar salila spins bébas, a l re liar- spin bisa lumangsung jeung leuwih spins bisa dipicu ku badarat leuwih ti tilu scatters.
  • Ngembangna Wild ditampik- Unggal waktu liar mucunghul dina reels ciri ieu dipicu. Unggal reel ngandung lambang liar bakal eureun jeung lambang liar bakal ngeusian kabéh posisi. Sadaya ngéléhkeun bakal dibayar anjeun bakal nampa hiji spin bébas. Lamun darat a liar salila lumangsung re-spins, ieu bakal pemicu ciri deui.

Ukuran bet minimum anu 10p jeung ukuran bet maximum nyaéta £ 250. This free spins slot machine game can be played on various platforms including your laptops, tablet jeung héndsét Anjeun.

Summary

Nu grafik geulis slot ieu bakal niup pikiran anjeun. Jeung sanajan slot ieu bisa kasampak sayah ka anjeun, fitur anak nu enthralling. This free spins slot machine game is all about re-spins and you will get lots of them. Ieu kaulinan ngabogaan banding visual jeung midangkeun endah pisan. Sagala hal dina hiji slot game make patut sadaya waktu jeung duit.

Play Now