luchadora

Lima reels jeung tilu puluh paylines slot, Bajoang keur Powered by Thunderkick Software. ieu Kaulinan bonus liang ieu dipangaruhan ku kacida entertaining Méksiko gulat kurban beban hiburan ka pamaén.

Play Now

Ngeunaan pamekar ti Luchadora

ieu Kaulinan bonus liang ieu dikembangkeun ku nu ngora tapi ngajangjikeun parusahaan disebut Thunderkick di kolaborasi jeung NYX. Kaulinan online dikembangkeun ku parusahaan ieu nawiskeun téma variatif sapanjang kalayan midangkeun kréasi.

Ngeunaan Game

ieu Kaulinan bonus liang geus lima reels kalawan opat jajar slot nu hartina aya opat simbul dina unggal reel. The tilu puluh paylines of Luchadora geus ditangtukeun. Kaulinan diatur dina ring gulat jeung opat juru na ditandaan jeung loba poster gulat nu strewn ngeunaan eta. juru nu ditandaan bakal boga peran utama dina fitur bonus. nu Kaulinan bonus liang bisa diputer ti alungan minimum 10p tur nepi ka bet maksimum £ 100 per spin kana rupa alat nu cocog. Opat atlet masked El Toro, Rayo, éta oray, sarta El Pantera, kitu ogé feisty na Eerie Campeon, mangrupa ikon tinggi-nilai dina reels. Lambang low-nilai anu digambarkeun ku sababaraha sayuran Méksiko aslina kawas peppers na chillies dina kelir béda. ieu Kaulinan bonus liang ogé ngandung dua simbol bonus. Éta nu digambarkeun ku Lucha Smackdown jeung simbol Bonus Luca.

Rupa-rupa fitur of slot ieu téh:

  • ring juru- Salila kaulinan biasa lamun sagala pegulat mucunghul dina sagala sudut dicirian lajeng sadayana lambang idéntik sejenna dina reels bakal robah kana wilds. Ieu méré Anjeun Chances hadé ngabentuk kombinasi unggul luhur. Wilds bakal ngaganti sagala simbol dasar.
  • gulat Smackdown- Dina kaulinan nu biasa, Ikon ieu lemahna ukur dina reel 5 jeung panghargaan Anjeun 7, 11, atawa 15 spins bébas na oge ganjaran anjeun kalawan nepi ka 15x multiplier.
  • Ngalawan Free Spins- fitur ieu digagas ku badarat tilu atawa leuwih Lucha ikon bonus. anjeun narima 7, 11, and 15 spins bébas pikeun badarat 3, 4, atawa 5 lambang bonus. Juru ring nu aktip salila fitur ieu. Sagala badarat pegulat on salah sahiji aranjeunna bakal tetep liar keur durasi fitur nu. Kabéh opat atlet ngarobah kana wilds ngajadikeun ikon leuwih nguntungkeun La Luchadora lumangsung sadaya ikon Misterioso Campeon.

Summary

Play Now

luchadora mangrupakeun slot hebat anu teu ngan Sigana endah jeung nyadiakeun beban hiburan tapi ogé ngandung sababaraha fitur bonus kacida rewarding.