Cherry blast

Cherry blast mangrupa salah sahiji pangalusna euweuh liang deposit dumasar kana téma bungbuahan seger jeung warni. Ieu kaulinan téh panginget sampurna nu kudu meakeun bungbuahan tetep sehat. Kaulinan pitur bungbuahan aheng na bergizi nu katembong pikaresepeun dina reels. lima reels slot game ieu dua puluh alungan-cara nu nawiskeun rupa kombinasi unggul. The reels diatur dina backdrop of wallpaper abstrak teal yen ngaronjatkeun kaéndahan lambang. Aya musik upbeat gancang di tukang tetep anjeun energized kabeh jalan. tohan di dieu dimimitian kalawan jumlah £ 0,20 jeung Max mangrupa ngan £ 40 per turn. Sangkan anggaran slot sampurna pikeun sakabeh diurutkeun pamaén.

Play Now

Ngeunaan pamekar ti Cherry blast

ieu warni euweuh liang deposit Kaulinan ieu dikembangkeun ku Beusi Dog (NYX). A parusahaan ngembangkeun liang kreatif kalayan kaahlian dina sagala rupa téknologi kaulinan anu ngamungkinkeun pikeun aranjeunna pikeun ngarojong rupa alat nu bagerak. Ku kituna bisa maénkeun kaulinan maranéhanana bari dina buka.

Ngeunaan kaulinan

Lambang ieu euweuh liang deposit Kaulinan anu strawberries, kiwis, plums, lemons, watermelons, 7s beureum, bells emas jeung cherries emas kembar. Lambang Mayar luhur nyaeta cherries emas nu bayaran 1000x on stake Anjeun. Meunang nu kudu darat lima jenis na sakuliah payline a. The husus tina kaulinan ieu nyaéta fitur bonus alatan aya dalapan di antarana. Hiji Apple tina PC game Pacman, shields karajaan beureum jeung héjo, béntang beureum, crowns karajaan beureum jeung héjo, bom céri kembar sarta bom céri tunggal anu bonus.

  • Cherry Bomb Bonus: Lambang bom céri tiasa darat wungkul puseur reel tengah. Nalika nembongan anjeun bisa meunangkeun salah sahiji opat fitur. 3 lambang paburencay, nepi ka lima wilds, spins bébas atawa bonus séjén game. Bom kembar céri teh simbol nu nembongan ngan salila spins bébas jeung panghargaan anjeun kalawan fitur nu sarupa.
  • dash Bonus: Lamun anjeun darat lambang apal tilu kali pas keur spin dina ieu euweuh liang deposit game, anjeun dicokot ka tingkat bonus. Ieu sarupa kaulinan Pacman jeung anjeun kudu milih nu tingkat kasulitan tina 1 ka 5. Tingkat kasusah luhur boga ganjaran leuwih hade tinimbang nu leuwih handap.
  • Liar sarta paburencay: Beureum tur crowns héjo ngagambarkeun liar sarta paburencay lambang mungguh. Liar nyertakeun pikeun sagala simbol iwal bonus. Paburencay méré Anjeun win koin of 80x kana tilu simbol badarat.

Summary:

Play Now

Ku multitude fitur bonus na grafik warni, ieu euweuh liang deposit Kaulinan anu slot rewarding pangalusna. Kalawan hiji RTP tina 94%, anjeun bisa meunang rupa ganjaran stake tinggi.