panda Pow

Kilat Box mesin slot panda Pow ieu dipangaruhan ku suksés franchise pilem Kung Fu Panda. Ieu mangrupakeun kasino euweuh deposit bonus slot video nu nawarkeun rupa kejutan ka pamaén. kalawan atra, kaulinan pitur estetika Cina. Marengan mahluk visually pikaresepeun, eta oge rada basajan maén teuing. Kaulinan anu rada bisa diprediksi nu ngajadikeun eta rada cocog pikeun beginners. Pamaén anu diganjar ku ngéléhkeun leutik tapi sering sapanjang buruan.

Play Now

Ngeunaan pamekar tina Panda Pow:

Pendiri kilat Box Kaulinan dilengkepan leuwih 20 taun pangalaman dina ngarancang kaulinan ku fokus kana math. Di 2004 aranjeunna datang nepi ka studio sorangan dimimitian supplying liang pikeun industri kaulinan. ieu kasino euweuh deposit bonus Kaulinan anu kurban panganyarna maranéhna.

Ngeunaan kaulinan

ieu kasino euweuh deposit bonus Kaulinan ngabogaan backdrop warna beureum nu bakal ngeusi candi jeung ornamén Orient themed. Pamekar game geus diteundeun katingal teh estu basajan kawas themed kaulinan Orient séjén disadiakeun online, nu ngajadikeun eta leuwih attainable. The grafik oge extraordinarily effortless tur dina waktos anu sareng compelling nu nyadiakeun pangalaman kaulinan pisan pikaresepeun. Aya lima reels sarta tilu jajar kalawan 25 paylines tetep. Anjeun oge bakal manggihan hiji mode otomatis muter kaulinan anu ngidinan Anjeun nyieun bet sarua deui jeung maneh. Lambang dina reels kaasup lauk mas, lampion, fans dipapaésan, 3 tokens emas, a panda orok jeung simbol kartu baku.

Fitur sejenna ieu kasino euweuh deposit bonus game, nyaéta kieu:

  • Liar sarta paburencay– Kaulinan ieu mangrupa simbol panda nu tindakan minangka duanana liar ogé paburencay. Lambang panda substitutes pikeun sakabéh simbol lianna dina reels. Lamun titik lima aranjeunna sakaligus anjeun diganjar ku spins bébas. Anjeun nangtung kasempetan meunang nepi ka 20 spins bébas sakaligus.
  • Simbol tambahan Wild– The pandas liar tambahan tetep dina muncul dina mangsa bébas spins babak. Éta bisa muncul anyplace kaasup reel nu 1 jeung ningkatkeun Chances unggul Anjeun. Anjeun bakal tiasa retrigger fitur nu saacan waktu anjeun bisa manggihan scatters panda kacukupan.

Play Now

Summary:

panda Pow geus sagalana bade pikeun eta, animasi hébat, aturan basajan teu poho hadiah tunai metot disumputkeun sapanjang buruan. ieu kasino euweuh deposit bonus Kaulinan teu nyusahkeun pisan nu ngajadikeun eta pemula-friendly teuing.