Katerangan Lore

Mun anjeun geus kungsi katempo jelema battles epik dina pilem lajeng anjeun bakal satuju eta teh pangalusna kategori pilem aksi. Katerangan Lore ieu kaulinan slot dumasar kana runtuyan perang sapertos. perang di dieu nyaeta antara elves, goblins na orcs sarta fitur slot rupa karakter menarik saperti simbol. lima reel Ieu UK liang mobile kaulinan boga 25 alungan-garis nu geus ditangtukeun ka reels. Aya hiji musik perang sengit di tukang nu mere ngarasakeun realistis ka buruan. slot tos disetel di backdrop tina pagunungan jeung puri, tur anjeun tiasa bewara mahluk jangjangan jeung getih dina bulu na. tohan teh dimimitian ku 25p tapi max diatur ukur di £ 62,5 a spin.

Play Now

Ngeunaan pamekar ti Katerangan Lore

perangna epik dumasar slot game sengit ieu dikembangkeun ku 1×2 kaulinan (NYX). Aranjeunna salah sahiji pausahaan kaulinan ngarah mibanda pangalaman beunghar nyieun rupa kaulinan slot pikeun situs kasino online. kaulinan disebut diputer dina rupa internét sangkan alat kayaning héndsét sarta tablet.

Ngeunaan kaulinan

ieu UK liang mobile Kaulinan ciri lambang rupa-rupa karakter kaasup opat pahlawan elvish. Aranjeunna Arior, sah, Derec na Caldor sapanjang kalawan lambang goblin a, gandewa & jamparing, armor emas sarta sato jangjangan. Derec mangrupakeun lambang pahlawan anu bayaran nu stake pangluhurna 500x kana lima badarat jenis na peuntas hiji payline aktip. Aya tilu lambang fitur husus digambarkeun ku ngaran raja Elvish Aliendor, putri Silvertawn na hiji orc ngaranna Bonecrack.

Play Now

  • Bonecrack Bonus: Nalika lambang orc mucunghul tilu atawa leuwih kali salila spin a, anjeun dicokot kana babak bonus. Di dieu pahlawan acak mucunghul nyanghareupan orc dina swordfight a. Dina ahir babak éta, anjeun dileler ganjaran mangrupa dumasar kana kumaha alus pahlawan anjeun geus perang.
  • Feature Bonus liar: The soldadu putri, Silvertawn teh simbol liar ieu UK liang mobile game. Ieu ngagantikeun sagala simbol basa iwal retakan tulang jeung raja lambang. Lima lambang liar sakuliah payline hiji bayaran nu kira meunang stake nepi ka 7500 koin teuing.
  • paburencay Bonus: Aliendor raja teh simbol paburencay ieu UK liang mobile game. Lamun tilu atawa leuwih tina simbol ieu lemahna salila spin a, anjeun dileler sapuluh spins bébas. Sagala winnings salila spins ieu tripled.

Summary

Ku grafik breathtaking jeung tema éndah, ieu UK liang mobile Kaulinan nawarkeun hiburan sheer. Aya nyatu ganjaran bonus nu bisa Anjeun meunang teuing.