Legenda Fairytale: Hansel na Gretel

Lamun cinta dongeng lajeng Anjeun bakal resep kaulinan kawas Fairytale Legenda: Hansel na Gretel. Eta teu kedah bubuka sagala sakumaha anu kasebut carita kawentar. dina ieu liang handphone euweuh deposit bonus game, aya lima reels sarta sapuluh paylines dibereskeun mana anjeun bisa bet antara 10p na £ 200 per spin. slot tos disetel di backdrop of a tengah wengi misterius di mana adi na duo adina anu kaluar aya guarding leuweung pikeun moro ka handap wae dukun jahat di glance kahiji. Sora jeung musik babarengan jeung pamandangan animasi geulis tetep anjeun entertained sadayana sapanjang.

Play Now

Ngeunaan pamekar ti Fairytale Legenda: Hansel na Gretel:

The pamekar ieu beautifully themed liang handphone euweuh deposit bonus Kaulinan anu NetEnt, salah sahiji panaratas dina modern solusi kasino kaulinan kalayan éndah judul slot nu nawarkeun tingkat pangluhurna senang jeung hiburan. Sakabéh kaulinan maranéhanana anu diwangun ngagunakeun teknologi kaulinan canggih nu nawarkeun fitur unik sarta interaktif.

Ngeunaan kaulinan

ieu liang handphone euweuh deposit bonus Kaulinan boga lambang Hansel, adi Gretel, Fairytale logo Legenda sarta sababaraha candies nikmat salaku lambang game. Lambang dongeng bayaran anjeun paling lamun nembongan lima kali sakaligus jeung anjeun nu dibikeun 40 kali total jumlah alungan anjeun salaku ganjaran mangrupa. Sagala ngéléhkeun nembongkeun animasi geulis unggal simbol yén Sigana pisan gaib. Lambang bonus of slot ieu téh doves bodas sarta dada harta.

  1. jarah & paburencay: The doves bodas ngagambarkeun simbol liar game na ngan muncul dina reels 2 & 4 salila game basa jeung ngawengku reels 1 & 5 salila spins bébas. Ieu nyertakeun pikeun sakabéh iwal simbol dada harta nu ngagambarkeun fitur paburencay na eta unlocks fitur bonus. Lamun tilu atawa leuwih chests harta muncul, bonus geus dikonci jeung anjeun kudu nyokot salah sahiji tilu chests. Anjeun tiasa meunang koin win, spins bébas atawa game bonus mana anjeun bisa meunang nepi t0 120 times your bet amount.
  2. jurig kejutan: Salila midangkeun dina ieu liang handphone euweuh deposit bonus game, jurig nembongan acak sarta méré Anjeun hadiah bonus. Manehna ngarobah tumpukan lambang acak dina slot kana wilds atanapi kana simbol nilai luhur atawa salah sahiji simbol jenis anu ngakibatkeun ngéléhkeun badag.

Play Now

Summary:

ieu gaib liang handphone euweuh deposit bonus Kaulinan nawarkeun loba kejutan kalayan bantuan hiji jurig saeutik anca nu bisa nulungan anjeun nyieun sababaraha kauntungan badag ti sajumlah alungan Anjeun.