kukupu Staxx

kukupu Staxx nyaeta liang luhur kaulinan dumasar kana tema fairytale gaib tina kebon, kukupu jeung kembang anu pasti nyandak Anjeun nutup alam. Aya opat puluh paylines di buruan ieu anu sumebar ka sakuliah lima reels sarta tilu jajar. The reels diatur ngalawan backdrop tina aliran walungan hening kalayan pagunungan jeung kebon tangkal jeung kembang sabudeureun. Aya musik mesmerizing dibikeun ka kaulinan anu anu bakal tetep pikiran anjeun jeung awak santai sadayana sapanjang. Pikeun wager di buruan ieu, aya ieu wates a set antara £ 0,20 na £ 400 unggal spin. Kaulinan anu diputer dina héndsét, tablet sarta komputer desktop.

Ngeunaan pamekar ti Kukupu Staxx

Ieu magically themed liang luhur kaulinan diwangun ku NetEnt. Aranjeunna panaratas liang kasino online kalawan leuwih dua puluh tina pangalaman. Aranjeunna geus dijieun leuwih saratus kaulinan dina varian béda, unggal ku pangalaman unik sarta fitur pikeun mantuan pamaén meunang sababaraha ganjaran impressive.

Play Now

Ngeunaan kaulinan

dina ieu liang luhur kaulinan, anjeun bisa maénkeun kalayan simbol warni rupa kembang jeung kukupu a. The kukupu glowing teh simbol Mayar luhur kalawan 60 kali alungan Anjeun. beureum nu, pink jeung Violet kembang berwarna dual mayar anjeun 40x nalika lima jenis lemahna on payline a. J, A, K sarta Q tina kartu maén mayar patok saeutik handap 20x unggal. Sagala ngéléhkeun dianggap lamun lambang muncul ti kénca ka katuhu tina reels on posisi saterusna. Aya dua simbol bonus pikeun mantuan Anjeun meunang ti fitur ditingkatkeun. Maranéhanana nyaéta lambang kembang kalawan kelir béda tina petals sarta kembang lavender warna.

  • bonus Wild: Kembang jeung sagala rupa kelir béda tina petals teh simbol liar. Ieu ngagantikeun sagala simbol lianna game iwal hiji nu micu paburencay ka.
  • paburencay Bonus: Lambang kembang lavender warna teh paburencay ieu liang luhur kaulinan. Éta panghargaan Anjeun 5, 6 atawa 7 bébas kaulinan kalayan 3, 4 atawa 5 landings simbol. Salila spins bébas, anjeun meunang mung simbol kepompong berwarna héjo dina reels. Kabéh leuwih glowing transformasi kana ngalir kukupu lajeng maranéhna pindah ka ekstrim kénca of reels. Sagala akumulasi kukupu nawiskeun rupa kombinasi win jeung ganjaran badag di tungtung sadaya spins.

Summary:

Play Now

Ku grafik stunning warni tur pikiran niupan fitur, ieu liang luhur kaulinan nyaeta cukup ku hiji saréat pikeun panon anjeun. Ieu nu pangalusna natured slot themed kalawan RTP tina 96.80%.