Wild Toro

The Wild Toro Slots Bonus will immediately enliven up your mood with a very cartoon like set-up of a small town in Spain, aya acak disimpen pondok jeung jalma roaming kira-kira dina latar tukang nu heels. Téma slot ieu dumasar kana bula-pajoang hiji olahraga populér Spanyol mana matador a gelut jeung bula badag. Jadi konsép nyaeta saperti nu saloba kali matador nu manages ka overpower nu bula atawa sabalikna, payouts perlu ditambahkeun ka dompet anjeun. voices Muffled jalma nu disetél dina latar tukang méré Anjeun ngarasakeun hiji kota riweuh.

Play Now

Ngeunaan pamekar tina Wild Toro liang

Elk studio mangrupa salah sahiji golongan pamekar anu geus junun ngadamel tanda dina industri kaulinan kalayan kaulinan kawas Bloopers na liang Wild Toro. developer nu ngagagas operasi anak opat taun deui sarta geus suksés dikirimkeun 8 kaulinan saacan ayeuna. Pausahaan bade kamajuan dina domain pisan geura-giru nempo kualitas midangkeun maranehna nyadiakeun.

Ngeunaan Game

Kisaran tohan ragrag antara 0.20 dina kaulinan ieu kasino online. Lambang tina liang Wild Toro pisan unik. Geus an oranyeu sliced ​​anu ngagunakeun péso di antara, acuk a, an fan ornate dina warna ungu jeung 3 koin beda emas pérak jeung perunggu. Saterusna aya simbol Wild Toro liar ditulis tilted dina warna konéng ditempatkeun di sakuliah rohangan reel. paburencay nyaéta matador ambek jeung kumis leutik. Saterusna aya, tangtosna, nu liar leumpang tina kaulinan nu mangrupakeun bula ambek jeung tanduk jeung huntu gedé mesem di anjeun. Roses ngahasilkeun anjeun nilai maksimum 1,000 sks dituturkeun ku oranyeu knifed jeung 500 coins. Nyaéta 178 paylines meunang.

Lambang Wild ngagantikeun sagalana iwal paburencay pikeun nyieun unggul kombinasi pikeun anjeun. A payline jeung simbol Wild boasts tina payout pangluhurna. Lambang Wild Toro mucunghul ngan dina reel kalima. Nu bula liar tindakan minangka Wild Leumpang jeung ngalir horisontal sakuliah jeung unggal spin. Sakumaha ngalir, eta robah kabéh Matadors ka wilds terus settles salaku Wild dina reel kahiji. Meunangkeun 3 Matadors dina reels tina kadua, katilu, jeung reels kaopat akun keur bébas re-spin. Nu Matadors lengket tempat maranéhanana jeung spins tambahan datang nepi salaku Matador sejen nembongan dina reels.

Summary

Play Now

liang liar Toro mangrupa kaulinan kasino online endah pikeun pamaén anu ngan hayang laze sabudeureun jeung slot kasino, jeung teu hayang ulin hiji picilakaeun. studio Elk, developer geus bener impressed jeung midangkeun dina slot.