leuweung Roh: Call of the Wild

Pindah dina ekspedisi leuweung di leuweung Roh: Call of the Wild slot. Deep jero leuweung nu, eta beueus, lembab jeung imah loba sato bahaya jeung intimidating sora. ieu mobileslots ti NetEnt nyaéta lima reel jeung 243 cara pikeun meunang slot.

Ngeunaan pamekar nu

Play Now

ieu mobileslots ieu dimekarkeun ku NetEnt. pausahaan geus nyiptakeun kaulinan anu henteu ngan entertaining tapi ogé datang jeung grafik caang sareng fitur nu inovatif.

Ngeunaan Game

Lima reels jeung 243 ka 1,024 cara pikeun meunang slot, ieu mobileslots nyaéta diputer di sakuliah sadaya alat ti 20p ka 100 per spin. Alus 3D grafik nu disetél dina leuweung hiji tempat alam liar asalna hirup. Kasang Tukang musik bisa jadi energetic ketukan atawa sora alam reureuh. Lima sato beda nu simbol dina reels. Di handap ieu mangrupakeun buaya, biruang, cobras, gajah, jeung lodaya. Pangluhurna lambang nilai nyaéta maung nu bakal méré 150 koin pikeun lima dina payline a. simbol Mayar Low nu vines katutupan kartu maén A, K, Q, J, and 10.

Fitur sejenna di antarana:

  • lambang ékspansi- Unggal lambang dina game kaasup paburencay ieu ditandaan ku kukupu. Lamun nu mana wae lambang dicirian ku kukupu téh bagian tina ceurik unggul, lambang bakal sumebar ka ngeusi sakabéh reel.
  • naekeun kukupu- Fitur ieu bisa ditanya sacara acak dina game basa. Kukupu flutter ngeunaan reels jeung sumebar hiji nepi ka lima simbol nu aya di spin unggul.
  • Spins Free- Tilu atawa leuwih ikon kembang muncul di mana waé dina kaulinan basa bakal pemicu fitur ieu. Anjeun oge bisa meunang 15 times your stake bonus if you land four scatters. tapi, lamun darat lima scatters, Anjeun dileler 50 kali stake bonus Anjeun. Sakali anjeun geus dipicu fitur ieu, anjeun meunang ulin jeung 1,024 ways to win. Saterusna anjeun kudu milih salah sahiji lima lambang sato. Sato nu milih bakal nilai ngan luhur lambang dina reels salila spins bébas. Sadaya lima sato datang jeung jumlah nu tangtu spins haratis sareng no spins leuwih bébas bisa retriggered.
  • Lodaya méré opat spins bébas
  • Gajah méré dalapan spins bébas
  • Bear méré dua belas spins bébas
  • Buaya méré genep belas spins bébas
  • Janur méré dua puluh spins bébas

Summary

Play Now

leuweung Roh: Call of the Wild nyaeta medium ka game varian luhur. ieu mobileslots hadir kalawan fitur bonus gede jeung kasampak endah pisan.