Shangri-La

Shangri-La mangrupakeun slot game lima reel kalawan lima belas paylines dibereskeun dumasar kana carita mitis of Tibet kuna. What makes this best slots jackpot game is mind blowing graphics along with an impressive jackpot reward. Kaulinan diatur dina backdrop tina aliran walungan kalayan kuil jeung gunung view yén pancén Sigana gaib. Musik di tukang pisan soothing jeung nu mantuan Anjeun ngajaga tenang jeung fokus pikiran. Suasana di buruan mawa anjeun ka dunya sagemblengna béda imajinasi jeung mereun visuals. Pikeun nempatkeun bets Anjeun, Anjeun bisa milih ti sakumaha low sakumaha 20p tur buka nepi ka maksimum kaulinan ngeunaan £ 90 per spin.

Play Now

Ngeunaan pamekar ti Shangri-La

pangalusna liang jackpot game gaib ieu dikembangkeun ku NextGen (NYX), hiji merk ngembangkeun kasino populér kalayan leuwih dua puluh tina pangalaman. Aranjeunna geus nyieun ratusan rupa kategori kaulinan kasino anu geus dilakukeun ku maranehna salah sahiji luhur sapuluh pausahaan di dunya.

Ngeunaan kaulinan

Ieu salah sahiji pangalusna game liang jackpot lamun datang ka kualitas luhur grafik jeung sora. Aya sababaraha lambang éndah lodaya bodas, gajah, badak, kuil, péso sarta Seroja kembang. Lambang Mayar luhur téh taya lian ti maung bodas kuat yén roars kalawan jumlah unggul tina 500 kali stake nu. Pikeun meunang nu kedah gaduh lima lambang peuntas payline neneng, nu baris puseur dina reels. Lambang low Mayar nu kartu maén inten, Spade, jantung sarta klub anu kasampak kawas gemstones. Aya tujuh lambang bonus di buruan ieu sareng aranjeunna tilu lambang béda tina ngalamun jeung opat artefacts ngawangun oval.

Fitur liar: Gambar gadis geulis di pigura a teh simbol liar sarta eta nyertakeun pikeun sakabéh lambang basa. Sajaba ti, gambar séjén ku seuneu cahayana pigura acak némbongan salaku liar nawarkeun kombinasi langkung unggul. Aya ogé kamungkinan tumpuk liar dimana hiji sakabéh sosok gadis mucunghul nawarkeun ngéléhkeun hadé.

Feature paburencay: Kabayang solat nyaéta fitur paburencay ieu liang jackpot game pangalusna sarta tilu atawa leuwih tina eta micu fitur bonus. Lima simbol ieu sakuliah payline hiji ogé anu micu jackpot bonus dimana anjeun meunang 3000 koin ngéléhkeun. Ieu bisa meunang hébat lamun keur maén kalawan bets tinggi-nilai.

Play Now

Summary

Kalawan grafik catchy jeung simbul warni, ieu liang jackpot game pangalusna nawarkeun rupa-rupa fitur bonus bisa meunang ti. Ieu sabenerna kaulinan pangalusna pikeun nyobaan lamun anjeun nepi ka nyieun sababaraha monies serius.