bebek Scruffy

Lamun cinta nonton kartun nembongkeun mangka anjeun pasti bakal cinta Donald bebek jeung outlook lucu na sora. bebek Scruffy geus lima reels liang kaulinan dumasar kana kulawarga tina ducks kartun. Anjeun tiasa maénkeun ieu liang situs bonus pangalusna Kaulinan kalawan na 25 paylines tetep. The backdrop game ieu animasi danau kalayan kembang Seroja jeung bangkong dina daun. Gaya kartun musik di tukang terus anjeun terus entertained. Aya sababaraha karakter bener lucu salaku lambang kaulinan anu nambahkeun unsur senang ka reels. Wates tohan di buruan ieu diatur ku minimum 25p jeung max anu £ 250 per spin.

Play Now

Ngeunaan pamekar ti bebek Scruffy

Ieu gaya kartun éndah nu bisa Anjeun muterkeun dina anjeun liang situs bonus pangalusna diwangun ku NetEnt. Hiji ngaran merk kasohor dina industri judi kalayan ratusan kaulinan kasino dijieun pikeun pamaké online.

Ngeunaan kaulinan

Dina lucu dumasar kartun slot kaulinan ieu, Anjeun tiasa milarian dina lambang kulawarga tina ducks. Hiji lalaki bisnis bebek jalu, a bebek ibu rumah tangga, a bebek teenaged jeung lanceukna saeutik na, a bebek ngora. Maén kartu di cangkang endog pegat nu handap simbol nilai tina kaulinan ieu nu tiasa maén dina liang situs bonus pangalusna. The bebek jalu bayaran luhureun kalawan 400 kali dina lima jenis na dina payline a. Aya dua simbol bonus di buruan jeung aranjeunna hiji duckling awon na simbol bonus sejen.

  • Bonus liar: Lambang duckling awon nyaeta fitur liar game ieu sareng eta nyertakeun pikeun sakabeh batur. Nalika eta némbongan dina kombinasi unggul, simbol nu tumuwuh a bebek jangkung tur geulis nutupan sakabéh reel. Kituna Anjeun bisa ngaharepkeun maranéhanana ngéléhkeun badag kalayan simbol beuki liar. Salila spins bébas, liar mucunghul sakumaha ngembangna liar, liar biasa na kolosal liar nu bisa nutupan tilu kuma reels.
  • Feature paburencay: Aya logo kalawan Free Spins disebutkeun dina eta jeung geus fitur paburencay. Ayeuna nu nyaho naon hancana, nu peryogi kauninga kumaha hancana. Lamun anjeun maénkeun slot ieu dina anjeun liang situs bonus pangalusna, anjeun bakal aya bewara tilu lambang paburencay muka konci sababaraha fitur bonus. Bisa Award sagala salah sahiji lima fitur nu ogé ngawengku spins bébas tina genep nepi lima belas.

Play Now

Summary:

Lamun anjeun maénkeun kaulinan ieu dina liang situs bonus pangalusna, anjeun bakal ngalaman senang babarengan jeung rupa ngéléhkeun bonus.