Raging Badak

Raging Rhino Slot ieu dumasar kana satwa tema Afrika. WMS kaulinan geus datang nepi ka hiji tipe rada béda ti slot nu nawarkeun sababaraha fitur unik. Hal kahiji anu bakal datang ka bewara anjeun téh nya éta boga genep reels tinimbang baku lima. lemahna liar Afrika geulis geus dirancang di tukang nu dirojong ku sababaraha lambang estu geulis digambar dina gaya 3D bit. kalawan ieu, kabéh reels ieu bisa muncul dina opat posisi béda nu nawiskeun sababaraha cara pikeun meunang.

Play Now

Raging Badak geus siap dina widang

Raging Badak nawarkeun genep reels sapanjang kalawan opat jajar simbul sarta 4096 cara meunang. Dina urutan meunang, Anjeun kudu nyieun kombinasi kana unggul dieusian dina reels meungkeut. Kasang tukang cerah di backdrop sapanjang ku musik pinuh ku sora sato sabenerna bakal mamingan anjeun dina lalampahan ieu lemahna liar.

Kaulinan boga babun a, mongoose a, hiji buaya sarta Badak salaku lambang hargana luhur sedengkeun nu leuwih handap mangrupakeun lambang kartu dawam 9, 10, J, Q, K sarta A.

Lambang liar anu digambarkeun ku setting panonpoé geulis balik hiji tangkal Afrika jeung nembongan acak dina reels dua, tilu, opat jeung lima. Bisa ngagantikeun pikeun sakabéh simbol lianna lian ti simbol bonus nu mangrupakeun inten sparkling badag sarta éta bakal pemicu fitur bonus pikeun. Lambang Badak bayaran jumlah pangluhurna sarta eta bisa ditempo tumpuk dina sagala reels.

Fitur bonus

spins bébas anu hijina bonus ditawarkeun dina Raging Badak. Ieu bisa gampang dipicu ku badarat rupa sét Inten ieu dina reels. Padahal maranéhanana kudu sahanteuna tilu dina jumlah guna pemicu nu sahanteuna bonus keur anjeun nu dalapan spins, opat intan, di sisi anu sanésna, bakal mere Anjeun lima belas spins, lima bayaran kaluar dua puluh spins jeung genep intan méré lima puluh spins nu pangluhurna di buruan. Lamun bakal tiasa ngahasilkeun kombinasi unggul ku simbol liar, eta bakal kalikeun ngéléhkeun anjeun ku 2x atawa 3x.

Play Now

Pikiran final

Raging Badak mangrupakeun slot kawentar sarta geus miboga hiji lumrah kipas-handap pikeun sorangan saprak poé mimiti na. Ieu nawiskeun ka win pangluhurna 12,000 nu mindeng mikat jalma méré eta hit a. Padahal sababaraha pamaén manggihan eta beuki teu nyaman jeung struktur payline dawam, batur masih ngalakukeun ngarasakeun variasi dina kaulinan slot ieu.