kristal kosmis

Mun anjeun gemar jewels na gemstones mulia, kristal kosmis nyaéta kaulinan slot pikeun anjeun. ieu situs liang bonus bébas Kaulinan boga lima reels lima puluh alungan-garis badag. Hal ieu ngajadikeun jalan keur angka nu gede ngarupakeun kombinasi unggul bisa kauntungan tina. téma ieu dumasar kana rupa kristal warni ti dunya kosmis. The backdrop tina reels mangrupakeun view scintillating tina spasi kalayan pink jeung accents ungu nu Sigana geulis gaib. Anjeun oge bisa aya bewara animasi béntang twinkling sarta sababaraha nurun kabut rising ti planét. Kasang tukang musik nyaeta alam spa na karasaeun kawas niis ka tunes na. The grafik harti luhur ngajadikeun anjeun meunang addicted mun game instan. Tur aya nyatu fitur pikeun mantuan Anjeun meunang badag teuing. tohan teh dimimitian ku 50p spin sarta anjeun bisa ngangkat eta ka maksimum £ 100.

Play Now

Ngeunaan pamekar tina kristal kosmis

Ieu éndah tur magis situs liang bonus bébas Kaulinan ieu dikembangkeun ku Beusi Dog (NYX), ngaran merk renowned pikeun liang kasino online. Sipatna tim kolaborasi anyar jeung sagala rupa keterampilan game canggih maké nu maranéhna nyieun pangalusna pangalaman slot kaulinan pikeun gamers online.

Ngeunaan kaulinan

Dina warni kieu situs liang bonus bébas Anjeun bisa ngarasakeun rupa simbul sarta animasi na on unggul. Aya kristal pink, leuwih wungu, kristal bulao, kristal konéng sarta héjo salaku lambang dasar slot. Caang simbol kristal konéng mangrupakeun hiji nu bisa mayar anjeun pahala luhur nepi ka 1000 kali stake Anjeun. Maksudna mungkin lamun ngatur ka darat lima ieu dina hiji aktif alungan-jalan. Ace liwat ka 10 tina maén kartu jadi kategori Mayar low dieu. Aya dua fitur bonus nu diaktipkeun ku lambang kristal beureum-konéng sarta simbol ulang spin.

  • Bonus liar: Lambang konéng-beureum nyaéta fitur liar ieu situs liang bonus bébas game. Ieu ngagantikeun sagala simbul sarta tiap sarta unggal badarat expands nutupan reel nu. Jadi fitur ieu mantuan Anjeun meunang eta ganjaran badag via kombinasi win ditingkatkeun.
  • Spins Free: Aya nu euweuh ditunjuk Jumlah spins bébas dina kaulinan ieu. Tapi unggal waktos Anjeun kalah ka meunang kombinasi unggul, fitur ulang nana nyaeta dipicu. Ieu hartina reels tetep spinning dugi ka waktos Anjeun meunang tina kombinasi a. dasarna, Anjeun perlu dijamin win jeung unggal wagering dina spins.

Play Now

Summary:

Kalawan visuals stunning sarta tema unik, ieu situs liang bonus bébas Kaulinan teh pangalusna dina kategori. Mulang ka pamuter di dieu nyaeta 95.01%.