Starburst

Meunang diatur pikeun petualangan intergalactic dimana wae anjeun jeung Starburst touch!

Starburst ieu salah sahiji kaulinan nu paling kacida acclaimed NetEnt jeung touch ayeuna NetEnt geus ngembangkeun kaulinan ka sadia di sakuliah sadaya alat handheld kawas telepon sélulér Anjeun jeung tablet dina ngaran Starburst Toel. game ngabogaan ngan hiji ciri nu bisa rada nguciwakeun ka jelema anu dipaké pikeun maénkeun kaulinan slot jeung loba teuing fitur sarta mibanda mindset tina "The leuwih merrier" . Lamun datang ka game ieu, aya ngan hiji ciri nu ngarupakeun Starburst liar. Tapi ciri nu bener rewarding jeung motto nu urang kudu handap pikeun kaulinan ieu "Short jeung Sweet"!

Klik dieu ka Meunangkeun £ 5 Free + £ 800 deposit Bonus deal AYEUNA!

spésifikasi slot

Keur a slot mobile, compromising grafis ieu hiji hal populér dipigawé ku pamekar pikeun mastikeun hiji midangkeun lemes. Tapi NetEnt geus dipigawé no hal saperti jeung Starburst toél jeung game ngabogaan sababaraha animasi bener mesmerizing jeung grafik nu indit oge jeung tema. Kaulinan ogé ngabogaan épék sora alus teuing, tapi gampang playability game naon ngajadikeun eta hiji game Heboh pikeun muterkeunana. game mangrupa 5 reel jeung 10 bayar garis slot game, tapi boga cara boh meunang ciri nu dasarna méré Anjeun kapentingan gaduh 20 game garis bayar. Slot game nyaéta hiji volatile low sarta ngabogaan range stake fléksibel antara 10p ka £ 100.

fitur Game

Starburst touch ngan ngabogaan hiji ciri ka boast ngeunaan, tapi pohara sering sarta pohara rewarding sarta bisa ngajaga papanggih Anjeun napsu Anjeun pikeun fun.

Nu Starburst ciri liar anu micu iraha anjeun meunang lambang starburst dina reels Anjeun. lambang ieu ngan asalna di 2nd nu, 3Rd, jeung reel 4. Sedengkeun bisa datang dina hiji reel atawa sadaya reels di waktu nu sami, anjeun bakal manggihan nu hal bisa meunangkeun geulis seru lamun meunang lambang ieu dina ngan hiji reel. lambang aya di panggih, an liar ngembangna jeung nyertakeun nepi sakabeh reel. Naon Hadé pisan anjeun meunangkeun spin bébas katuhu sanggeus anjeun meunang lambang dina layar muter Anjeun. Jadi lamun meunang tilu simbol ieu babarengan, Anjeun meunangkeun 3 reels pinuh ku wilds jeung 3 bébas spins teuing!

Summary

touch Starburst nyaéta fun slot game jeung grafik bener gede pikeun kaulinan slot mobile. Kaulinan boga RTP tina 96.1% sarta ngabogaan 50,000 koin win salaku wates maksimum. Padahal game ngabogaan ngan hiji ciri, anjeun bakal manggihan yén éta téh kacida kumat jeung nu aya sabenerna no kamar pikeun nu mana wae ciri leuwih alus! tema ieu fun jeung game nyaeta apt ka Sedengkeun jauh waktos Anjeun euweuh urusan naon mood Anjeun aya di!