salinan Ucing

salinan Ucing mangrupa salah sahiji pangalusna kaulinan kartun-gaya anu tiasa maén iraha wae luhur loka liang kasino. téma reminds tina 'Tom and Jerry' acara populér tur Sigana bener lucu teuing. slot tos disetel di backdrop of a kota kalawan apartemen sabudeureun, dina poé cerah caang. Aya lima reels kalawan 25 paylines sarta game ngidinan Anjeun ngaluyukeun nilai tingkat alungan jeung koin sakumaha per leuwih sering dipake tinimbang anjeun. Wates tohan nyaeta antara £ 0,25 na £ 250 per spin. Aya gaya kartun jazz musik di tukang nu nyiptakeun wanda riang.

Play Now

Ngeunaan pamekar ti Salin Ucing

Ieu warni gaya kartun slot kaulinan anu tiasa maén di luhur loka liang kasino diwangun ku NetEnt. A panyadia solusi online kasino kaulinan kawentar kalawan ratusan rupa judul game béda kana daptar maranéhna.

Ngeunaan kaulinan

Ieu kaulinan pisan visually pikaresepeun kalawan tema warni jeung simbul pikaresepeun. Lambang mangrupakeun hiji lucu raray ucing beureum, pink lucu raray ucing, hiji ucing biru raray ambek, a mouse kaulinan, botol susu sarta tulang lauk. Beureum lucu raray ucing teh simbol Mayar luhur kalawan 200 kali dina stake anjeun kalawan lima jenis na. Handap simbol nilai ieu luhur loka liang kasino Kaulinan anu opat béda ucing berwarna paw prints. aranjeunna mayar 25 kali stake anjeun unggal on lima nanaon a. Hiji simbol ucing emas jeung bel beuheung dasi ucing urang nu simbol bonus.

  • Bonus liar: Ucing emas teh simbol liar tur eta substitutes pikeun sakabéh kaasup lambang bel. Nalika liar némbongan dina formasi tumpuk nutupan reel munggaran, eta micu fitur copycat. Dina hal ieu, sagala simbol ucing urang ti reels dua nepi ka lima péngkolan kana liar nu.
  • paburencay Bonus: Lambang bel nyaéta fitur paburencay ieu luhur loka liang kasino game. Nembongan ukur dina reels salah, tilu jeung lima. Lamun sakabeh tilu appearances lumangsung, anjeun dileler sapuluh spins bébas. spins ieu bisa ulang dipicu salila bébas kaulinan teuing.
  • Feature Copycat: A tumpukan pinuh ku sagala simbol ucing ngaktifkeun fitur ieu. Nalika ieu kajadian, sagala simbol ucing séjén dina reels balikkeun kana ucing nu dipicu fitur nu. Mun ucing beureum ngaktifkeun copycat mangka anjeun meunang stake pangluhurna saprak eta mangrupakeun simbol luhur-hargana.

Play Now

Summary

Ieu salah sahiji kaulinan nu paling warni tur fitur-euyeub nu bisa Anjeun muterkeun iraha wae luhur loka liang kasino. The grafik na animasi di buruan tetep anjeun entertained sakuliah sési Anjeun.