100% Safe
About-Us-2

Kawijakan ditarikna

Tim TopSlotSite weruh nu ngumpulkeun winnings mangrupa salah sahiji bagian anu paling seru maén kasino. That's why we have taken every measure to ensure that your funds will be delivered to you as quickly and securely as possible. Pikeun manggihan kumaha urang ngalakonan ieu, maca Kawijakan ditarikna urang di handap.

      1. Lamun anggota requests ditarikna a, dana dipénta anu dibikeun ka metoda pamayaran(s) anggota nu mimitina dipaké pikeun deposit.
      2. In cases where a member's payment method is not available for withdrawal due to third party policy restrictions, ditarikna bakal dilakukeun ka metoda pamayaran sejen sadia pikeun anggota nu.
      3. Lamun anggota ngabogaan deposit beredar ka TopSlotSite , urang cagar hak pikeun nunda atawa halt pangmayaran ditarikna nepi ka sadaya deposit nu narima jeung dikonfirmasi.
      4. Urang teu ngeusi batre nu mana wae nu waragad ditarikna (matuh ka bagian 5 di handap). Should a member's bank or payment method charge a processing fee in connection with the withdrawal, mayar tina fee ieu téh tanggung jawab anggota nu.
      5. Dina hal a mana we cease pikeun nawarkeun layanan urang dina yurisdiksi husus, a fee processing akal bisa muatan ka anggota kana ditarikna.
      6. Ieu téh tanggung jawab anggota pikeun ngabéjaan TopSlotSite langsung tina kiridit kartu leungit atawa dipaling / debit atawa parobahan wincikan ka e-dompét; mana wae karugian jeung Karuksakan stemming ti kagagalan dina bagian anggota pikeun nyadiakeun langsung béwara saperti bakal ditanggung solely ku anggota nu, jeung TopSlotSite moal nanggungjawaban kana sadaya keur unggal karugian jeung Karuksakan saperti.
      7. Minimum ditarikna jumlah

        • Bank transfer/ Wire transfer/ Trustly/ Webmoney/ Qiwi: $50 / €50 / £50 / 500kr
        • Skrill (Moneybookers)/ Neteller/ Credit Card/ Debit Card and Paysafecard: $20 / €20 / £20 / 200kr
        • CATETAN: Dipénta jumlah ditarikna anu handap sums minimum nu didaptarkeun di luhur moal diolah.
      8. watesan

        • Visa kiridit sareng kartu debit withdrawals teu sadia di nagara tangtu alatan palarangan penerbit lokal.
        • MasterCard jeung kartu debit withdrawals teu sadia alatan palarangan penerbit.
        • Jumlah ditarikna maximum per akun nyaéta (abdi) $3,000 / €3,000 / £3,000 / 30,000kr per minggu, and (ii) $6,000 / €6,000 / £6,000 / 60,000kr per bulan, except in the case of progressive jackpot winnings, where the maximum withdrawal amount per month is $30,000 / €30,000 / £30,000 / 300,000kr. TopSlotSite may, di kawijaksanaan budi anak, nambahan wates ieu pikeun anggotana hargana.
        • Skrill, Webmoney and Qiwi may only be used as a withdrawal option in case a successful payment was done previously.
        • Some methods are only available in certain countries and with certain currencies.
        • For further information please contact our Customer Support via LiveChat or e-mail at: customersupport@instantgamesupport.com
      9. Salaku ukuran pikeun ngalindungan anggota ti panipuan online, TopSlotSite sakapeung bisa jadi butuh verifikasi identitas saméméh ngolah ditarikna a. Anggota bisa dipenta pikeun mintonkeun hiji atawa leuwih tina dokumén di handap ieu (atawa dokumén tambahan teu didaptarkeun di handap) ka TopSlotSite:
        • kartu kiridit / debit dipaké pikeun dana akun TopSlotSite: A jelas, salinan kabaca boh sisi kartu moderator. Pikeun alesan kaamanan, the middle eight numbers on the front of the card and the three-digit code on the back of the card's copy must be crossed out.
        • Buktina alamat: This can come in the form of a recent utility bill or credit card statement that shows the member's full name and address as listed in his/her TopSlotSite account. Pikeun pernyataan kartu kiridit, tengah dalapan angka dina hareup kartu jeung kode tilu digit dina tukang kartu kudu meuntas kaluar pikeun alesan kaamanan.
        • Photo ID: A dokumén identifying fotografik anyar moderator pikeun anggota pikeun ngolah withdrawals kahiji maranéhanana. ID bisa salinan tina paspor valid, driver's license or national ID card. The member's name, photograph jeung signature kudu nembongan dina salinan dikirim ka TopSlotSite. Dina sababaraha kasus, anggota bisa ditanya boga dokumén maranéhanana ditandatanganan jeung dicap ku notaris mumpuni atawa jaksa ageng salaku bukti legitimasi.
        • Mangga jadi disarankan yén sadaya kas kaluar requests bakal katémbong salaku "sabari nunggu" keur 3 poé bisnis, salila waktu Anjeun tiasa ngabatalkeun menta.
        • urus Anjeun sareng inpo finansial anu ditangtayungan di TopSlotSite ku paling maju kaamanan jeung enkripsi téknologi di industri. Anjeun tiasa gumantung kana urang keur senang jeung kaulinan aman. Pikeun bantuan jeung withdrawals atawa zat séjén, ngarasa Luncat kaContact Us
      10. Sarat dokuméntasi tambahan bakal wajib di mana withdrawals kumulatif Anjeun jumlah ka £/$/€1500 atawa 15,000kr.
      11. dokuméntasi diperlukeun kudu disadiakeun dina 7 poé di handap ieu paménta Company nu; kudu dokuméntasi teu bisa disadiakeun dina timeframe ieu, atawa palsu atawa nyasabkeun dokuméntasi lamun disadiakeun, mangka Company meureun, di nyaeta kawijaksanaan budi, nungtungan akun anjeun, ngajabel sadaya winnings jeung nangkep jeung batal kasaimbangan nu mana wae jeung sagala akun
      12. Tanpa derogating ti mana wae rezeki séjén di kawijakan ditarikna ieu, saméméh mana wae withdrawals anu diolah, muter Anjeun bakal reviewed keur unggal pola maén teratur. Kudu nu Company deem nu muter game teratur geus lumangsung, nu Company cadangan hak withhold withdrawals mana wae, nangkep jeung / atawa ngajabel kasaimbangan akun anjeun jeung / atawa nutup akun anjeun.



Version 1.4 - 06.06.2017