About-Us-2

Banking

deposit

Saméméh nyieun deposit pikeun muter mawa duit nyata, Anjeun kudu ngadaptar jeung login. Pikeun unggal metoda pamayaran, Anjeun dibikeun parentah lengkep. Anjeun oge bisa nyiptakeun akun misah pikeun unggal mode pikaresep tina pangmayaran. Turutan léngkah di handap pikeun nyieun deposit ka akun anjeun:

.Klik dina "kasir" icon tur pilih pilihan deposit.
.Pilih mode deposit.
.Ngabéréskeun bentuk patali jeung deposit jalan dipilih, jeung klik dina deposit.
.mode pikaresep pembayaran bakal muatan jeung akun Anjeun credited.
.A konfirmasi mail ngeunaan ka wincikan urus dikirim.

Sadaya wincikan bank Anjeun lengkep aman salaku TopSlotSite ngagunakeun panganyarna enkripsi jeung panyalindungan software.

Sadaya ladenan finansial nu online dipigawé ku TopSlotSite nu disadiakeun ku olor Management Limited. klik di dieu nyaho leuwih.

watesan Player jeung exclusions klik di dieu.

DEPOSITING métode

Di handap ieu mangga manggihan theTopSlotSite Métode pamayaran Table. Pikeun parentah lengkep ngeunaan unggal metoda pamayaran, klik dina lambang metoda. Salaku tambahan, Anjeun bisa mencet mana wae NGADAMEL AKUN numbu ka muka akun anyar pikeun metoda pamayaran sasuai.

Kiridit jeung debit kartu
instan £ / € / $

 

Urang narima deposit ti loba kartu kredit jeung debit beda kaasup Visa, visa debit, visa éléktron, visa Delta, MasterCard, Maestro, JCB, Solo, sakelar, Diners Club jeung manggihan.
.Fast urus multi-tukeur ngagunakeun debit / kartu Kredit Anjeun.
.Dana anu instan sadia di akun TopSlotSite Anjeun sakali dibikeun
.Pinuh patuh jeung Card pamayaran Industri Standar Kaamanan Data (PCI DSS)
.kontak & sokongan: pikeun isu nu mana wae nu ngeunaan kartu kredit / debit Anjeun, mangga kontak pangrojong urang.
.Kumaha dana: Dana bisa kuring dijieun ngagunakeun Kredit / kartu debit Anjeun.

NETELLER
instan £ / € / $

 

NETeller mangrupakeun ladenan urus online saum sareng pisan aman nu ngidinan Anjeun pikeun deposit duit instan kana Anjeun akun TopSlotSite.
.waktu ditarikna diréduksi jadi 24 jam keur pamaén VIP.
.NETeller nyadiakeun 24/7 Rojongan customer
.website:www.neteller.com sadia di sababaraha basa (Jepang, Jerman, Denmark, Spanish, Perancis, Italia, Turki, Swédia, ngagosok).
.Freephone: (+) 800-7767-6343 (Australia, Austria, Bélgia, Cina, Dénmark, Finlandia, Perancis, Jérman, Hong Kong, Irlandia, Itali, Jepang, Makau, Walanda, Norwégia, Portugal, Singapura, Spanyol, Taiwan, UK)
.E-mail: support@neteller.com
.Kumaha dana: Anjeun tiasa dana akun NETeller Anjeun nganggo metodeu di handap ieu: Kartu kiridit (pangmayaran Cary anu diolah sacara real time, méré Anjeun aksés instan ka dana Anjeun!), Online Check (EFT), InstaCASH, and Bank Wire.
.Internet Banking: some banks allow their customers to transfer funds directly from their online bank account into their NETeller account. Check with your bank for more details.
.Deposit up to $250 upon account registration and up to $2500 upon confirmation of your bank account details.

SKRILL (MONEYBOOKERS)
instan £ / € / $

 

.Skrill is the new name for Moneybookers, a convenient global payment service for transferring money over the Internet.
.Localized service with 12 basa dirojong jeung pilihan pamayaran domestic di leuwih ti 30 nagara.
.ladenan tambahan saperti ngirim SMS jeung faxes.
.kontak & sokongan:
pangrojong telepon Live: +44 870 383 0232
support Surélék sadia di puseur pangrojong di www.moneybookers.com
pangrojong telepon Live di (+44) 870 383 0232 Senén - Minggu 9:00 – 18:00 GMT.
fax: UK 0870 922 3274, AS 509 271 5556, Jérman 032 211 0899 0014, Walanda 020 524 8418, Perancis 01 5301 0809, internasional (+1) 509 271 5556 atawa (+44) 870 922 3274.
.Kumaha dana: Ngadaptar sadaya kiridit / kartu debit jeung bank wincikan Anjeun sareng Moneybookers jeung make eta mayar di leuwih 20,000 toko online. Ieu ngandung harti yén anjeun teu kudu nyadiakeun eta unggal waktu rék meuli barang sarta jasa online.

UKASH
instan £ / € / $

 

UKash mangrupakeun ladenan pamayaran anu ngagunakeun siap-to-méakkeun Voucher ngandung kode 19-digit. Anjeun bisa meuli UKash Voucher online atawa jeung duit tunai atawa kartu di rébuan lokasi saperti toko lokal jeung agén warta, teras pake voucher ka mayar barang sarta jasa (mana ditarima). Anjeun teu kudu ngadaptar atawa nyadiakeun nu mana wae nu wincikan pribadi. Anjeun komo teu kudu hiji akun bank.

.Panggihan leuwih di www.ukash.com
.Mayar via UKash, saukur milih pilihan Ukash ti kasir di TopSlotSite . Terus asupkeun kode 19-digit jeung nilai voucher teh. Your payment is accepted immediately.
.Anjeun tiasa make UKash nyieun pamayaran tunggal ti £ 5 nepi ka £ 200 (atawa sarua). Salaku ther aya "rekening", no further payments can be taken from you. When you want to pay again, ngan meunangkeun leuwih Ukash.

 

Sakali anjeun tos nambahkeun dana Anjeun dipénta kana akun Anjeun, Anjeun bakal terus dikirim hiji email konfirmasi sareng sadaya rincian urus ditambahkeun.

Upami Anjeun gaduh nu mana wae nu masalah dana depositing, ulah salempang, Anjeun bisa ngontak hiji jalma urang kacida dilatih ladenan customer 24 jam poé ku email, telepon atawa chat online – Contact Us .