About-Us-2

Self-Limitations

.A pamuter kadaptar meureun, ku nyadiakeun bewara ditulis ka TopSlotSite , Nyetél limit deposit sorangan per poé, minggu atawa bulan.
.A bewara ditulis ti pamuter kadaptar netepkeun wates deposit anyar atawa ngurangan an limit deposit aya miboga pangaruh kana resi anak ku TopSlotSite , or as soon as is practicable thereafter.
.A registered player who has set a deposit limit under the foregoing section 1 may, ku nyadiakeun bewara ditulis ka TopSlotSite , increase or revoke the deposit limit after a minimum waiting period of Seven (7) days from the time of the request, unless the limit is set to zero.
.TopSlotSite moal narima deposit ti pamuter sabalikna kadaptar ka limit diatur pikeun pamaén anu dina Part ieu.

Contact Us keur timer watesan